Fény árnyak tükör naplemente remény-telenség

Kivehető, hogy egy kórházban készült. Pontosabban rehabilitáció kezdetén. Hosszú és fájdalmas történet egyik epizódjaként. Szeretem is mert reményt adott... nemszerettem mert elfogyott az erőm.

Ez egy megrázó kép, úgy tud hatni, hogy közben intim is marad, benne van minden érzelmi közlés, de nem tolakodóan, sűrített és erős emóció. Köszönöm. Fent egy ujjnyit én vágnék, úgy még erősebb lenne a forma. (hegyi)
értékelés:

Miért a hónap képe:

Örülök, hogy újra feltűnt a Téren Márti, egyúttal gratulálok neki, övé a december Hónap képe díj. A fotó nagyon sűrű, összeszorul a szívem, ha ránézek, az egész életet látom benne, az elejétől a végéig, a születést és az elmúlást, az élet összes szépségét és szomorúságát. Márti nagyon jól használja a tükröződést a fő kép kiemeléséhez, ezzel a konkrét kórházi szituáció zárójelbe kerül, és áttételes, lírai mondanivaló születik. Egy olyan mély érzelmi hatást kelt a kép, amivel nagyon ritkán találkozom, érződik és látszik, hogy a kép készítője is nagyon közel került ehhez a helyzethez, nem csak fizikailag, hanem lelkileg is. Nem tudok egyebet mondani, zavarban vagyok, de nagyon köszönöm a képet. Gratulálok és BÚÉK! (Bartos Ágnes)

Hozzászólások

Itt is, ott is, amott is című Véleményesünkhöz, melynek ma este nyolc órai premierjére ezennel tisztelettel meghívlak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Köszönöm szépen!
Boldog új évet kívánok Nektek! Nekünk! Emailt megkaptam! Igyekszem minden tudásomat összeszedni és megoldani ezt a nagyon nehéz feladatot! Köszönöm a bizalmat! Ányes love! Ölelés és puszi és minden jó a szívemből!

Köszönöm szépen!
Boldog új évet kívánok Nektek! Nekünk! Emailt megkaptam! Igyekszem minden tudásomat összeszedni és megoldani ezt a nagyon nehéz feladatot! Köszönöm a bizalmat!

Márti, gratulálunk, idén a januári anyagból te válogatsz hónap képét, leírom mailban, hogy mit kell tenned.

Ez nagyon szép kép. Minden benne van, amit írsz. Remélem jól vagy. És örülök, hogy újra küldesz képeket!

Új hozzászólás