A fogoly maga is foglyokat ejt és egy további fogoly is sorsára vár, miközben az igazságszolgáltatás céljával, de látszólag nyaralásra megérkezett bűnüldöző másodmagával találja magát pisztolyvégen.
A kvízkérdés: Elölről hajónak a fő-, illetve a keresztárbóctól a végéig tartó része, hátulról gyékénykosár, összevissza nagyon. Mi az?
***Az epizód végig nem szándékolt hanghiba-effektust tartalmaz, melyért utólagos elnézést kérek.***

Hozzászólások

Köszi, és még egyszer bocs.

Zoli, sajnos a számítógép, amivel az adások mennek, ami kezeli, Osztap Bender, szóval nincs jóban a macskákkal, vagy azok vele, nem tudjuk, de a lényeg, hogy vagy a be- vagy a kimenő jel jack dugóját megrángatta valaki és ezért lett valami sértődése Bendernek, amit bár észleltünk adás közben, de mivel Jóska élőben csinálja a hangjátékot, így nem volt mód megjavítani adás közben, csak utána. Vegyük úgy, hogy bakelit.

Nem tudtam meghallgatni, ugyanis egy elég erős zavaró kerregő hang van a felvételen. Le tudjátok cserélni egy kerregés mentes fájlra? Na most olvastam csak a legelső hozzászólást, ezek szerint nem lehet lecserélni, élőben ilyen volt. Kimondhatatlanul szomorú vagyok.

   "-Gramafónról megy. -Vegyük olybá. -A felvételen még nincs rajta? -Jóska élőben tolja. -Ne má! Le vagyok nyűgözve. -Mindig élőben szokta csinálni. Igen kevés a kivétel."
   "Szutyadék..."

Új hozzászólás