Az élő, mozgó, aktív és a szentmihályi stúdióba ellátogatásra rávehető műsorkészítők és -hallgatók részvételével előkészítettük szombaton délután-este a Látszótér Rádió új évadát.
A külhoni, sőt tengerentúli műsorkészítőket és hallgatókat kandi mikrofonjával készített lesifelvételrészletekből összeállított hangképes beszámolóval lepi meg ezennel az Adásvezető.
A kvízkérdés: Elölről vajon tolvaj, hátulról ragály, összevissza csoffadt. Mi az?

Hozzászólások

35
Értékelem!

Akkor beírnám a megfejtést: csenevész.

37
Értékelem!

Elnézést kérek, időközben véletlenül fiam megfejtette a feladványt, de nem írnám be, hadd szenvedjen még vele a nép.

30
Értékelem!

Hát kíváncsi leszek az új évadra, ha lesz lehetőségem majd belehallgatok. :)

37
Értékelem!

   "Dzsungeltalálkozó."
   "Jóska robotemberhangon tudósít a majomketrecből."
   "-Arról a hármashatárról fogok most már képet csinálni amúgy. -Indokolt. -Amiről azt hittem, hegy. -Rohadt nagy síkság az egész, majd meglátod."
   "Ez a mammózok, ez annyira jó."
   "-Tök ijesztő, hogy egy asztalra tett telefon érthető minőségben vesz fel mindent 10 méteres körben. -Még a hümmögést is hallani tök jól."
   "Hallottátok, hogy mekkora volt a Fifi meg a virsli?"
   "-Úgy érzem, én szeretnék Au-filmeket nézni, újakat is. -Én is. -Fogod még úgy is érezni, hogy hallgatnál Au műsorokat. -Csatlakozom. -Én már mindent csináltam, amit akartam/tudtam. -Aha, a XVIII. századi fizikusok is. -Ezt mondtad már, tehát akkor már a rutin megvan, most kell jöjjön a közszolgálat."
   "-Ezek a majmok a háttérben a Jóska aláfestése? Mert ott nem hallottam őket. -Ezt akartad elriasztani a héja hangoddal. -Nem, a Te rétisas-effektjeid."
   "‘Adásvezetőnek lenni jó’ - ez kiváló."
   "Közben a kutya lelkes farokcsóválással veri le a poharakat."
   "-Azért járok, mert imádok chatelni (mármint ilyen klasszikuson). -Na, ez mégsem az ISIS chatje. -Jó itt chattogni."
   "-És ezen mit össze nevettek, hogy László! -László, jegyezzük meg. -Zsuzsa kuncogott a Lászlóra. -Én még azt nem dolgoztam fel, hogy Zsolt volt bérmálkozó. -Akkor Hegyi Zsolt Vojtech, mert az Adalbert Béla is. -Vojtech az valami IT név. -Hogy védi, hogy védi."
   "-Már most el kell kezdeni a következő átállást… -Tudnád, hogy miután átálltunk 7-es drupalra, szólt közben a technikus, hogy ja, van ám már 8-as is. -Ezé mondom. -Mér, átálltunk már 7re? -Át, át. Ez már az. -Ja, azt hittem ez még csak amolyan deszkamodell, nincs kész. -Néha én is azt hiszem. De ez A kész. -Át kell állni ... majd 9 re is. -Addigra inkább becsukom az oldalt. -Olyan nincs, hogy nem kell átállni. -Hát azt most megígérem, ha újra át kell állni, akkor azt már a nulláról kezdjük újra, én többet nem migrálok semmit. Rohaggyon meg. Nyitok egy facebook csoportot oszt csókolom. -És még a kormány sem támogatja a mig..migr... na azt."
   "-Ilyenkor kell szólni a kutyáknak hogy ssh.. aztán jön a vascső a kerítésen.. by szomszéd. -A kerítésnél csak a virsli megengedett."
   "Audioháború dúl a kertben."
   "Ajaj, én még reménykedtem, hogy lesz kereső, újra képes hozzászólásfelsoroló, ilyesmi. Nem akartam kérdezni, hogy ne legyek vascsővel agyonverve."
   "-Ezt a köpős dolgot egyébként valahogy a nagy hassal tudnám összefüggésbe hozni, ahogy a has felnyomja a tüdőt és az okoz valami nem jót. Én híztam 15 kg-t és 3 haránt ujjal feljebb került a rekeszem, szóval vmi ilyesmi tuti. -Aztán megint lefogytál? -Nem. -Pedig nem vagy pufi. -Te az az Andi vagy, aki velem szemben ült? Mert akkor régebben anorexiás lehettél. -Szerencsére nem egy helyre híztam fel, hanem egyenletesen. Hiába, a fekete slankít."
   "Asszem töltöttem limonádét a mikrofon felett."
   "-Harangoznak! -Misére hívnak? -Rohadjak meg, harangok sem voltak. -Ezután misére mentünk. -Mi az éjfélire hazaértünk. -Ha megnyugtat, ott akkor én se hallottam."
   "-Uuuuu. -Jaaaaaaaaaaaaaaaa. -Neeee Jóskaaa."
   "-Mó volt a legőszintébb: ez egy hülye ötlet. -Olyan fejet vágtak..."
   "-Amúgy eüről nem beszélnék. -Jó, hát én sem a takarításról műsorozok."
   "Jaj, a kávézós, ez szupi."
   "Ez kész, Móé a műsor megszólalása pogácsokóstoló akcentussal ’Én ma voltam.’"
   "-Elmondom, hogy miért nem lehetséges. -De azt kellett volna keresni, hogy hogyan lehetséges, nem hogy hogyan nem."
   "-És el is telt egy óra? -Hamar vége lett, de majd folytassátok. -Nekem tetszett ez a beszélgetős műsor. -Ej, de jó volt hallgatni benneteket!"

Új hozzászólás