Belerágtam magam a hit kérdésének neurológiai alapjaiba, hogy a humánetológián át egy kortárs darabig jutva döbbenjek rá arra, amit tudok egy ideje. Folytatása következik.
A kvízkérdés: Szándékozáshoz kérik, fájdalomhoz emelik, csatlakozáshoz fogják. Mi az?

Hozzászólások

24
Értékelem!

   "Az agnosztikus, én úgy tudom, nem kételkedik, hanem határozottan állítja, hogy lehetetlen igazolni, létezik-e valamiféle isten avagy nem."
   "-Én tiltanám a bármiféle vallási megmerítést 18 év alatt. -Vagy a buta és/vagy korlátolt szülőket."
   "Szaturnusz gyűrűje, b@szki."
   "Velágbéke."
   "‘Védelmet kapott a többi csoporttal szemben’ - amire nem lenne szükség, ha a másik csoportok nem követnék ugyanazt a kitekert gondolkodást, mint az épp aktuális ‘egyik’ csoport."
   "Az a film nagyon jó volt, amit láttam. Az őslakó a címe. Aki nem látta, nézze meg. Egy hétig gondolkodtam rajta, és akkor se értem a végére, csak félretettem."
   "-Apuka meg közben csorgatja a nyálát a nyugati nőkre. -Az más. -Az. Más."
   "-Félelmetesek ezek az amerikai számok, az elején meg itt a második felében is. -Kerestem a könyvről olyan kritikákat, amik legalább bizonyos értékeket megkérdőjeleznének, de nem találtam..."
   "-Nagyon várom a folytatást. -Ez izgi vég lett. -A folytatást is várom, de én várok ám egy adást Jóskától, amiben nem másokat olvas fel, hanem magától beszél istenről. -Látszik azért a markáns személyes vélemény, de ja."

Új hozzászólás