Tavaly októberben már megkérdeztem egyszer, ki vagy. Akkor arra voltam kíváncsi milyen csoport- és értékválasztások mentén határozzuk meg magunkat. Most ismét felteszem a kérdést: Ki vagy? Mivel azonosítod magad? Mit tekintesz a legfontosabb megkülönböztető jegyednek? Milyen tulajdonságaid a legfontosabbak? Milyen fontos az a kép, amit a külvilágnak mutatsz magadról? Melyik tulajdonságodról tudnál lemondani és melyiktől szabadulnál meg a legszívesebben? Közreműködnek: Gabriella, Mó, Bandi, Dió, Jóska és Zsolt.
A kvízkérdés: Elölről változatosság, hátulról zátony, összevissza emelvény. Mi az?

Hozzászólások

54
Értékelem!

   "-Mit kiabál ez? -Oximoront."
   "Olyan számok vannak az új személyiden, amilyeneket te még soha csak nem is láttál korábban?"
   "-Az szép, ha a kérdezőnek is fordítania kell magát magának. Nem vagy te skizo, kedves TeeJay? -Ez ilyen matekes megközelítés, de logikailag kikezdhetetlen."
   "Ha az a fiatalság jellemzője, amit Gabriella leírt, akkor én 11-17 éves korom között voltam fiatal."
   "-Hát azért idegenre rámosolyogni itt is majdhogynem egy cekcuális abúzussal ér fel. -Na akkor rokon nép lakozik ott is?"
   "Ez milyen érdekes, hogy a pozitív tulajdonságokat sokkal inkább meghatározónak, alapvetőnek érzi az ember, mint a negatív tulajdonságokat."
   "-Jóska első önterápiás műsorát halljuk. -Hány éve rádiózol? Hosszú út volt eddig, a kapuig. -Épp ideje. -Első?! -Első kimondott. -Miket nem beszélek, mikor nem figyelek oda?!"
   "Én már csak a magam önzése okán remélem, lesz még ilyen. Segíccsünk Jóskának, hogy kérdezhessen. Hátha ő is válaszol."
   "Hát nem volt semmi, hogy ki mire jutott a kérdésekkel."

Új hozzászólás