A remény csak egy hajnali csillanás a disznóölő késen. És más vidám történetek, bányászegyenruhától a fúgáig. Záró epizód. A semmi sem tart. Örökké.

Hozzászólások

ha autószervíz lenne, akkor az egészet meg tudtam volna hallgatni. Szólok majd ha befejeztem.

Félig akkor köszi. Te valamilyen autószervizben dolgozol? Ott szok menni a rádió egész nap. Remélem a második fele sem okoz csalódást.

Hát ez isteni, AU! Még csak felét hallgattam meg, és lejárt a munkaidőm, de mindenképpen folytatom. Köszi

" -ez mi ez a zene. -Ugyehogy. -irigylem. Hát még a többi. -erre táncolnék, történjen bármi. Club des Belugas: Straight to Memphis"
":D varrónői kapcsolattartás..."

"-jol jott a zene arcizomgorcs ellen. -ha problémád van az arcizmaiddal, hallgass más adást, mondjuk Zsoltot? -az meg az okolizomra megy ra"

"-Bányász barátom van, vagy hogy mondjam, Holoda Attila, ittunk is vele bányász sörözőben, nagyon vagány volt, és valóban mindenki "jó szerencsét"-tel köszön. És van jelmezük is, igen és nagyon komolyan veszik ezt. -nem jelmez az te"

"-Bocs ez 18+. -hát ez nemvacsora mellé való adás, jön vissza a táp' a röhögéstől"

"mi Andrással szagolgattuk egymást anno a kocsiban, amikor mentünk valahová, hogy büdösek vagyunk-e. odafelé általában nem voltunk azok, visszafelé meg olyan otthonossá tette az autózást."

"-en egyszer hallottam egy magyar irodalomvizsgát, abszintból. -mélyen belemerültél? -lenyügözö volt. -Az inkább francia irodalom"

"az a szép ebben, hogy ezek a mi történeteink, ez az érettségi is, tojásból. nekem is hasonló volt a szakmai érettségim."

"ebbol gondolom, hogy neki van"

"Nyilván nem a Man Machine volt, elbasztam. -a Robots volt? -Ja."

"-Mondom én, hogy Ozorára kell mennünk. -De ott nem szarban, hugyban kell aludni? -Porban, de ha van lakóautó, abban is lehet. egyedül félnék, meg egyedül nem lehet jól röhögni se, se magunkon, se másokon. -Porban az igazság, porban a vigasz. -ez mondja Ozorarol: A kempingezés INGYENES, erre a célra 100 hektárnyi főként füves terület áll rendelkezésre. főként füves"

"-vihogok, mert megjelent nagyi előttem. -de nem úgy mint WoodyAlan anyukája NewYork felett? -nem, hanem úgy, ahogy táncol, ahogy elmondta au"

"-fujjj. -összecserélte önönmaga két végét? -Nem, egyik kutya a másikét"

"-és megszületett a papucsférj. -éljen a minőségi szórakoztatás :D. -Ugye, nálunk ez ment. -A Big Lebowskiban a tekézés cipő jelenet jut eszembe."

"-munkahelyi kanapé? tán szieszta is van? -Volt, egyszer. -Zsolt reg volt munkahelyen :)"

"-szervizdeszka? mint servicedesk? -jesz."

"kedvenc számom, köszi"

"folytatást! szeretjük! Mert mi is okosak vagyunk, de ő szemüveges! >("

"Mondjuk ez a szám pont velem egy idős. Határeset."

"-ez igy jo a pentitblekkel, egyezik a ritmusuk. -Fugázni a csempét kell. -ki játsz? -Majd beirom: Rémi Panossian. -FUGA a Petőfi Sándor utcában a Budapesti Építész Központ"

"-luf@szt ennyi. -Nem tudom, hogy a zene vagy a szoveg volt-e jobb. Talan is. Majd legkozelebb kiderul. Esetleg. -köszönjük, de kérjük szépen a folytatást. -plíz, ne kelljen már könyöríteni, csináld tovább, ez közszolgálat. -Jóvótez. igen jó. Köszimánszépen. -kurvajo, na"

Új hozzászólás