Jön, Házasodik, Roppan, Szerel, Szed, gez.

Hozzászólások

Meghallgattalak, veled fütyülök. A mosolyomnak van egy kesernyés íze. Nyelni kell.

Boch:

-Au hoztam unikumot. nekem nem engedik az ivást
-mennyi népek
-a hangminőségnek oka volt, zömmel fekve vettem fel
-csak szólok, hogy úgy vagyok itt, hogy nem is ettem, mert akkor nem lennék itt. Zsoltnak chipset kérünk. azt nem szabad, fogynom kell a gerincbajom miatt. Itt mindenkinek gerincbaja van? divatba jött. nekem kacsacsőrök nőttek befele. meg csigolyák össze
-Én 17 ezernél többet ha meghalok se tudok, ezt is csak egyszer sikerült. meghaltál? igen közel voltam hozzá.
-ez gusztustalan … mi? ezek az orvosi dolgok
-Morbus Baastrup - mond ez neked valamit, Au? valami skandináv iró?
nem, ez az a baj, ami nekem van a hátammal. meg diszkópátiám is van, amit nem tudom, hogy Donna Summer mellett, vagy ellene szól. Tegyél rá windex-et!
-Gizinéniiiii! Kedvencem
-Na mi van aurelianoval? az van, hogy fáj a térde, vagy a háta, az egyik gyerek összeházasodik, orvosok meg nőket írnak fel receptre. Fuujezus. Ez elég is mára
-jo a jiddis zene!
-zene is ott van.De jó! itt Nagydé fúj. Hajrá, táncoljunk! jól fújja. eredeti archív felvétel a lagziból. Densz! nem fáj tőle a pofazacskója? hát ez nem tűzoltó zenekar. A háttérben a zenére nem figyelő rendetlenkedő vendégek moraja
-Macska összeszétesett. Itt is. Mísa nem szereti a csúszóhangot? hát nem
-Ez a tömeg a cseten az exnásznép? úgy valahogy. csak részben, vannak itt sorstársak is. akkor kollégák lettünk kb auval. ne akard. Csigolya-sorstársak? azok, csak az enyémből kettő összenőtt, a másik majdnem mindegyiken meg nőttek csontok befelé, és ez akadályoz az életben.
-Nem vicces Au. pedig igyekeztem. jaj. Most van először Au, hogy szarok a zenéidre, mondjad, mondjad. Most hol vagy Au? Nyugi! Nyugi! A végére minden jó lesz ... ha még nem elég jó, akkor ez még nem a vége … ne szpojlerezzünk!
-45-en hallgatunk. 45, az jó, ugye? sose volt ennyi
-Laci, te igazi harcos vagy! És még humorod is van, amit ugyan nem mindig értek, de ez az én limitációm. Végtelen szeretettel!
-Tulajdonkeppen jól vagy
-sírva röhögök, vagy röhögve sírok? legalább a humorodat nem vágták ki. “úgy van ,ahogy lennie kell…”
-magasítón kakálni igen nehéz
-köszönöm a hallgatást, életemben nem láttam ennyi embert itt
-de au, akkor most te most otthon vagy kórházban, és most akkor mi a fasz? otthon vagyok, lábadozok, járókerettel hasitok. (szégyellem, hogy jöttem az én piti kacsacsőrös gerincemmel) és most neked vannak fájdalmak, vagy azt megoldották, vagy mi. van fájdalom, de elviselhető és mi van a fejeddel? fejem rendben, majd a végén befoltozzák. tegyenek akkor már hajat rá, nem?
-Remek a stílusod, mondanám, hogy élvezet hallgatni! Várom a folytatást, közben pedig javulást, gyógyulást!
-Köszi, hogy megosztottad velünk, várom a folytatást! csak arra vigyázz, hogy aztán most besípolsz a reptéren! nem sipol, titánból vagyok. az jó! Supermen nem abból volt?

Új hozzászólás