A vígjáték második része.

Hozzászólások

   ”-Gabri? -Csaba, mesteri vagy! -Csak nyelvforgatás. -Mole-on jól megtanultad ezt a szakmát.”
   "A főispán már kutya? Az meg se kérte?"
   "Máglyarakást, bakker?"
   ”-Honnan szedted ezeket a zenei betéteket? -A zenét Leo Reisman és zenekara szolgáltatja. -A rendező-producer kívánságára szedte honnan. -Ha tudnád milyen instrukciók alapján, sírnál. -Könnyezve?"
   ”-Csaba, én kérek mindenkit, hogy találjon neked egy Mole-szintű és hosszú könyvsort, hogy ősztől legyen mit felolvasnod, mert olyan jól csinálod, hogy na, na. -Téged becsap, hogy félig náthásan vettem fel. -Nem, nem csap be, de ha ezen múlik, érted. De tudom, hogy nem ezen múlt, Mole sem, meg a többi nüanszaid.”
   ”-Ez igazán emlékezetes jelenet volt. -Ez jól működött. -Büszke vagyok magamra érte. -Van mire."
   ”-Zsolt!!!! -Brávó. -Csaba! -Kész. Folyik a könnyem. -Ezt jól nyomja Zsolt. -Az almapálinka. -Zsolt... nagyon imponálsz. -Zsolt, ez király volt! -Nyözö is jó. Jól adja az unszimpit. -Zseniálisan hozza a figurát! -Kész vagyok.“
   ”-Egynek elment. -Ez jó lett. -Mindenki fantasztikusan zseniálisat alakított, kiválóan lett összefűzve és összevágva, el vagyok képedve, hogy milyen jók vagyunk. -Vissza, vissza! -Ez igen király volt. -Szerzőőő, szerzőőő! -Nagyon jó volt részt venni megint, köszi mindenkinek."

Új hozzászólás