Gondolatok kutyasétáltatás közben arról, hányféle olvasata van, lehet annak, amiről azt hisszük, a közvetlen tapasztalati valóságunk.

Hozzászólások

29
Értékelem!

   "Hát, elgondolkodtam, de azt hiszem, hogy egyre szűkül az a kör, ahol lehet az ember C-kategóriában."
   "-Szörnyen kifordultak magukból korábban intelligensnek, érettnek hitt emberek. -Nehéz ezeket kezelni! De talán egyszer ezen is túl leszünk! -Én is remélem, hogy túl tudunk lenni, de berendezkedni arra kezdek, hogy nem leszünk túl jó ideig még."
   "Az a baj, hogy nem azért nem ez történik, mert nem tudják, hogy mit kellene tenni, ha nem jól kitervelt uszítás következménye ez."
   "-Erről, ha jól értettem Jóskát, jót tudnék vele vitatkozni. A ‘nem az ő bűné’-ről. -A nő eleve ott bűnös, hogy az uszításra kapható volt!"
   "Így a végén tömören is, ahogy a műsor alatt finomabban, nevetségessé teszed az idiótákat. De hát az egész ilyen groteszk, amíg nem belülről nézi az ember."
   "-Jó ez így vicces, de ettől még komolyan nem értem, mi a magyarázata, hogy épp a foci az, aminek drukkrei idióták. Hogy nincs sakkozóhuligán vagy jéghokihuligán vagy röplapdahuligán."
   "-Nagyon jó volt, kár hogy vége. -Két óra élőben azért elég sok ám. -Tudom, hogy sok, de olyan, mint egy jó könyv, sajnálod, ha vége van, mindegy milyen hosszú volt."

Új hozzászólás