Megtagadta, kitűzte, kalandpark, érdemelnek, szándékosan, városvezetés, megtámadta, üldözött, lemondta, kiemelték és ami a mi véleményünk róluk.

Hozzászólások

0
Értékelem!

   "Engem nem zavar."
   "A technikai sport is ember."
   "Hmm... azért a repülés nem csak zümmögésből áll. "
   "Akkora sebességnél puhább az erdő, jól mondja Jóska."
   "Abba a gépbe, amibe a pilóta beül (irányítani), abba én is. Nem mellékesen a repülő(s)balesetek majd' 100 %-a emberi mulasztás miatt van."
   "-Akkor én szavazhatok az otthoni listára? És tényleg. Szavazhatok a követségen, ha mondjuk akarok és legkésőbb 9 nappal a választás előtt kérvényezem. -Látod, milyen informatívak vagyunk? A követség be van kamerázva. -Azt mondjuk leszarom."
   "Nem az számít, kire hányan szavaznak, hanem hogy ki számolja a szavazatokat."
   "Látogatónként 20 millió eddig."
   "-A bokor mögül meg kinéz, igen, a város. -A bal oldalon a Zagyva töltés van."
   "Teccik a hidacska a képen. Ezt uniós pénzből?"
   "-Azért kell regisztráció, mert ‘csak’. -Mer be van lakatolva. -Meg bazi balesetveszélyes, ha valaki regisztrál, mindjárt hívják a mentőt is. -Ártéri tanösvényként épült? -Aként, csak bicajról kurvára kell figyelni, hogy ott suhan a babnövény."
   "Ezt én sem fogom elolvasni, pedig tudok született paraszt (is) lenni."
   "Ezeknél nagyjából bármi jobb."
   "Amerikai közéletben a Twitter sajnos tényleg alapvető csatorna."
   "Ha nem lenne itthon érthetetlen ez a fogalom, ún. liberális konzervatív lennék."
   "-A ne lopj eurrópában keresztény eredetű, de egyetemes érték, és az összes vallásban tiltott dolog. -A buzgó hit keresztény érték.
   "A konzervativizmus egyetlen úgymond alapja az hogy az ember valahol tiszteli a múltját, eredetét."
   "-Azért a kutya lefoglalása után a nagymama elzálogosítása jön, szerintem. -De hát ez egy élőlény... mennyi idő után lehet azt mondani hogy már nem számít pl. egy betegség? -Értékes, kicsi, visszük. -Kérdés, a család akitől elvették, csak adót nem fizetett vagy azért foglalkozott a blökivel?"
   "-Jó reggelt. -Ürge Vorsatz Tibor. -Miért van ott... hhehe... van amitől korpásodik, oszt'jónapot."
   "Szegény kovács is a megélhetésért dalol arra."
   "Hát, ha közben elüti a szomszéd lányát, akkor inkább ne fogja el."
   "-A kakadut én folyamatosan küldöm, oszt' mégse megy oda... -Na a kakadunak nincs bocsánat. 20 perc, felfüggesztve. Utána mehet amerre jár. -Békésnek tartom magam, mindenféle erőszaktól undorodom, de a kakadu alól ki tudnám rúgni a széket"
   "-Az valami énekes, vagy mi? Ez az? Na most azvoltez vagy nemazvolt ez? Hülyén fogok meghalni. -Az eredeti saját feldolgozása volt. Az igazi eredeti az nem volt ennyire csasztuska."
   "‘Ejnye’"
   "-Hát tarthatták volna még ott egy ideig. -Mindmeghalunk. "
   "-Orsi állítólag majdnem tervezett neki egy kertet. -Szeretetből? -Tök ízléstelen, divatkeletiszellemiségű volt a kecója Sződligeten. Műemós buddhista. -Ezek ittend Orsi jelzői voltak. -Hűűű.... műemósbuddhista - nagyon tetszik, el ne felejtsem. -Majd leköptem a monitort, akkorát röhögtem."
   "Kozsó nálunk a réztányér tokot sem cipelhetné... pedig..."

Új hozzászólás