Csak, hogy a porta előtt is sepertessék. [jwplayer|config=radioplayer|file=http://latszoter.hu/sites/default/files/...|image=http://latszoter.hu/sites/default/files/... A kvízkérdés: Miben hasonlít az öltözék, a rendellenesség és az ülőalkalmatosság? A műsorhoz ajánlott kép Bartos Ágnes: Házi feladat.

Hozzászólások

50
Értékelem!

Élt a chat:
   "Én Romániában jártam iskolába, de oda is érvényes mindez."
   "A térfogat nekem ma is bizonytalan. Nem tudom mi fér bele mibe. Például egy amorf főzelék az edénybe."
   "Egy ábra = ezer szó."
   "-Akkor én azért nem tudom még mindig a szorzótáblát, mer 3.-ban próbálták belémverni. -Nekem a kivonás okoz nehézséget. -Jézus, mennyi számtan-analfabéta. -Mán kezdem szégyellni magam, mer nincs gondom se kivonással, se szorzásosztással."
   "Én meg itt sopánkodok, hogy milyen lassan halad a gyerek a suliban."
   "-Mint futballbíró a második félidő eleje kb. 5 percig a térfélcsere miatt szokott gondot okozni, mikor melyik csapat javára van a bedobás és melyik irányba mutassam. -Jó barátom egyszer dobott ön-kosarat térfél-csere után. -...balról jobbra játszanak, ha szemből nézzük a televíziókészüléket..."
   "A legdurvább élmény az volt, amikor felköltöztünk Sopronból és itt kellett suliba járni és tök nem volt kompatibilis a dolog és egy évig kallódtam, mert nem értem utol a pestieket, mert a soproniban nem jártunk ott még, ahol itt pesten és több tantárgyból így kimaradtak dolgok nekem. Egy ideig akartam pótolni, de aztán feladtam, mert nem ment egyszerre a pótlás és a haladás is."
   "Én attól félek, hogy nálunk most szeptemberben gyenge primary-ből rendes secondary-ba akarunk menni, szenvedés lesz."
   "Ez igaz, nekem mindig nehéz volt a koránkelés és az első 2 órát bambultam."
   "-Jó, mondjuk egy gimis ne menjen színházba. Utálatosan viselkednek. Vihognak. -Monnyá le!"
   "Megfejteni vélem a foci-meccs hibát: Úgy van a köztudatban, hogy 1953-ban a Wembley-ben az évszázad mérkőzése 6 : 3 lett. Pedig helyesen az eredmény: Angol - Magyar 3 - 6 Na, most zavartalak össze teljesen, mi?"
   "Én lehet, hogy nem értek hozzá, sőt biztos - de ha én csinálnék iskolát, én 2-3 csoportba összeönteném a tantárgyakat. Lenne reál, humán és lenne gyakorlat. Pont."
   "-Én matekkal játszottam ilyet. Vonaton, boltban, mindenhol egy 5 kérdéses feladatsort állítottam össze - és a többség elvérzett. Pl. törtek osztása, másodfokú egyenlet megoldóképlete. -Szégyenlem ne már nem emlékszem én sem a másodfokú egyenlet megoldóképletére. -Egyébként nem tudom, miért kell tudni, mihez kell az életben használni?"
   "Én értem, miért csökkentik itt az oktatásra szánt pénzt. Mert csavarbetekerőnek, titkárnőnek és a többinek nem kell tudás, viszont a többi meg baj, ha gondolkodik. Ennyi, félnek a tudástól."
   "Nálunk már akkor is nevelési tanácsadóba küldik a gyereket, ha órán kacsint egyet."
   "Na, na na, mit mond a bácsi?! mit? Amit én. Na, tessék. És én vagyok a hülye, mi? Tessék, ez most jól esik."
   "Az légy, amivé én akarlak nevelni - na ezé lázadtam végig a tanulóéveimet."
   "-Van ettől rosszabb helyzet is, csak még nem ért hozzánk. -Mi, hogy le is darálják a gyereket? -Ennél rosszabb, ami itt van, az lenne, ha.. de az se, mert elmondta Jóska, hogy a fejlődés gátja az oktatás, tehát ha nem járnának suliba, legalább nem romlanának. -Vagy dolgoztatják őket, hogy olcsó cuccot vehessünk. -Hát, de itt most az jön. Épp, hogy az. Ezért nem kell a gimnázium, csak a szakmunkásképzés."
   "-Egyre több szülő veszi ki a gyerekét az oktatásból, és kis csoportokban oldják meg a gyerekek oktatását. -Én is azt fogom. ha lesz."
   "-Értem én és nem is tetszik, ezt diplomatikusan nem lehet megoldani. -Én is abban reménykedem, hogy nem diplomatikus lesz a megoldás, hanem gyors."
   "Nagyon durva és elgondolkodtató, bicskanyitogató és párbeszédkeltő volt ez a sepregetés."

Új hozzászólás