A Látszótér Rádió óévbúcsúztató és újévköszöntő műsora három időzónán át.
következő óra

Hozzászólások

0
Értékelem!

   "-Büfé Gabriiiii. Felmondja. Gabri egy nihilista. -Gabri alaposan végiggondolta. -Bármimás rovat."
   "-Büdös Gabri tényleg hiányzik. -Nincs itt a bides."
   "-Több lesz az. -1735. -Büfé kurvarég volt. -Utánanéztem. Döbbenet. 2010-2011 szilvesztere a büfé."
   "-Aspergeres. -Jelentkezzen, aki nincs rajta azon a spektrumon. -Egyébként tényleg érdekes figura. -Amiatt is tudott belemenni ennyire ebbe a témába.-Az asperger abszolút valószínűsíti, hogy amit mond és csinál 100% őszinte."
   "Bürokrácia rulez."
   "-Akkor én küldeném mindenkinek, aki szereti, a riverzobabilót a bonijemtúl. Meg azt, hogy szeretlekismegnemis. -Meg a bikicsunájt. -gg, Te már küldtél. Ne lépd túl a kvótádat. -De nem küldtem mindenkinek. -Jegyzetelek, lesz kívánságműsor, de gyertek végighallgatni fegyelmezetten."
   "Valamiért ezen a számon mindig belemegy valami a szemembe."
   "Nem az kell, hogy szeressükegymást, hanem az, hogy: 'Egészség legyen, a többit megvesszük!'"
   "-Azért hiányoztak a népek, mert fürödtek éppen. Tehát büdösek voltak. -Ányesz mondta legelébb hogy bides. -Nem. Nem tőlem származik. Nemtom kitől. -Én tudom. Ányesztől. -Én mondtam? Ha Gg mondja... Akkor legyen."
   "-Az Infinite Jest-tel fél évig küzdöttem és nem tudtam befejezni. Mondjuk az több mint 1000 oldal. Számomra tényleg infinite mert feladtam. -Benne van a címében is. -Most már tudom, újra is kezdtem. -Ráadásul szótárazni is kellett, végtelen lábjegyzetek vannak, de nem alul, hanem a könyv végén. Rém kényelmetlen egy könyv. És eccsomó hátjegyzet van és hol tök fölösleges, hol meg tök fontos. -Azt hogy utálom , már a hátsó lábjegyzetet."
   "Moszkvában valamiért tapsolnak!!!"

Új hozzászólás