A Látszótér Rádió óévbúcsúztató és újévköszöntő műsora három időzónán át.
előző óra | következő óra

Hozzászólások

Hejhó, épp hallgatom, ez a ggszívküldit Vikinek engem is szívenüt, nem értettem az együttest, de a zenedallam ismerős, a szövegre is kíváncsi vagyok.

   "Nils Frahm nekem is nagy élmény volt, sírtam is egyet rajta."
   "-Mi egy New York-i zongoristával vonatoztunk idefele, mondjuk ő nem játszott semmit. -Kellett volna kérni őt. -Nem volt nála zongora."
   "-Mi megnéztük az Anyaszemefényét meg az Árva csillagot. -Milyen volt ? -Egyik jobb mint a másik. -Ez egy matekostól kétes értékű dicséret. -Az árva csillag az maradéktalan scifi vígjáték az anyaszemefénye meg nagyon énekelős. Csináljak belőlük adást?"
   "-Apropó, Jóska késni fogok a műsorral, mert ma nem veszem fel a csütörtökit. Bocs. -Sejtettem, hogy kimented magad ezzel az ürüggyel."
   "Hogy berezeg a boldog apa hangja!"
   "-Nem figyeltünk, nem tudjuk, nem értjük, hogy ez mire nem hasonlít motívum-kölcsönvevésileg. Neked magyarázzam?! -Nekem ne, én a világ összes fővárosára pezsgőt bontok, belém már felesleges a magyarázat."
   "-Ez de kellemes lullaby, én bezzeg kivágtam holnapról egy zenét, hogy everybody else is an asshole. -Öncenzúra? -Olyas."
   "-Gömbölyű lúd. -Az a pulyka, nem?"
   "-Nincs baj a pozenével, Csajkovszkij meg jó mint a fene. -Pop vagy nem pop takarításhoz Csajkovszkij a legjobb."
   "- Jó hallani, hogy Viki rendben van.Hű, ez mennyire pozitív lett, Viki... -Nagyon jó dolgokat kívánok Vikinek. :) De hát 2020 jó év lesz. -De ennyire félni a klímától, hogy Norvégiába menjen lakni...."
   "-Ezt aztán ki vágta hozzád?! -Biztos voltam benne, hogy van Grieg metálban, de a leghörgősebbeket ki kellett dobnom, mer megharapták a HDD-t. -Elképzelem, ahogy gg órák hosszat hallgat ilyet, hogy az ízlésének megfelelő, színvonalú darabot találjon. Ez a szelíd ember!"
   "Nekem csak sör van itthon, de abban is van buborék."
   "-Mindjárt megint éjfél. -Eszek a tiszteletetekre egy mandarint. -Szegény Bandi, megint innia kell."

Új hozzászólás