A Látszótér Rádió óévbúcsúztató és újévköszöntő műsora három időzónán át.
előző óra | következő óra

Hozzászólások

1
Értékelem!

Nagykösz a májvéjért, szuper, Nagydé kedvence, kábé az első, amit trombitán tudott, és azóta is eljátszik minden kezeügyébe kerülő hangszeren.

0
Értékelem!

   "-Ha pezsgőzni kell, hát pezsgőzni kell. -Köszi a szolidaritást."
   "Na az őszinteség az errefele is jól gyünne."
   "-Mán ott laktok, amikor nem Csixiben? -Még nem. Ha befejeződik a herce-hurca, akkor csinálok belőle adást. -Na ez már valami. Bandi adást ígért."
   "-Bandi, remélem minden rendben veled. Kurvára szorítottam, baszki. -Lefostuk a bokánkat, hogy odahalsz Csixibe! -Egy kicsit én is. De megúsztam. Amúgy profik voltak. -Na ne má, Bandesz, mi történt? -Egy röpke mentőzés. -Mellkasi szúró fájdalom, infarktus. -Ojjé. Nem korai az egy kicsinyég? -Kis figyelmeztető lövésnek hivják az orvosok. -De lehet, hogy a káposzta miatt volt -És? Minden oké? Baszki ne csináld. Fiatal vagyok még a halálodhoz.-Szerencsére vaklárma volt. Valóban korai. A hitelből van 30 év. Addig ki kell húzni. -Csak 30? Halott öregember leszel addigra. -Remélem, nem. Vagy remélje a bank. 71 leszek mire vége, ez ám a vagányság!"
   "Letökéletlenez. Nassszép."
   "-Ki mondta az érzéketlent? Sose voltál. -Elég, ha nekem úgy tűnik. -Épp hogy nem. -Jó vót ez, Zsolt, szép volt. Hozzád képest. -Dicsérjen meg téged a Bobák!"
   "-Firestarter. Torre Florin. -Dulván belassulva."
   "-'Milyen emlékeid kapcsolódnak az új évhez", ez volt Zsolt kérdése? -Jó, Tama mellett nehéz."
   "Viki sok mindenben nyitott az agyamon zeneileg, szóval köszi, várom!"
   "-De, Ingrid. Tanár maradsz. Neked ez hivatásod, nem csak szakmád. -Ne fenyegesd. Ez nem szép. -Nem fenyegetés. Ilyennek ismerem."
   "-Baszki, köszi. -gg Sid Vicioust konferál. Beszarok. -És egész más úton ugyanez bekerült egy talán másik Mole-ba. -Ez egy pillanat. Egy olyan. Adásvezető vigyorog, mint tejbetök. -Tejbetök kettő. gg teljesen kikelt magából megint, de hát szilveszter van, vagy mi. Nagyon köszönöm. -Teljesen új oldalát mutatta meg gg. -Nem én voltam, 'Sid Vicious was singing a filthy version of 'My Way' on the shop's stereo system.' Még hogy "a bolt magnóján Bud Horror énekelte a Hello Dolly trágár változatát." My ass. -Basszus, ketten figyelik az eredetit, össze kell szednem magam kiejtésileg. -Én csak azért néztem meg mert nem találtad. Nem szoktam hozzáolvasni, csak felhőtlen élvezem az adást."
   "-hi Blörp. -Hi Zsolti. -it is for you. -tejbetök ketto. -Fcking RuPaul :D -Hapy new year, guys! -hugs Pawcio. -hugs Zsoltika."
   "Közben nyugati oldal pezsgővel felkészül."

Új hozzászólás