A Látszótér Rádió évbúcsúztató - újévköszöntő műsormarathonja.
Műsorfolyamunkban szóba kerül, mit hallgattunk el az óévben, mit nem cipelünk tovább az újévbe, mit halogattunk, mi ingerel az előző évből nevetsére vagy káromkodásra, mik a vidám, a megható és az emlékezetes emlékeink, milyennek képzeljük el, milyennek szeretnénk 2023-at és mit szeretnénk, magunkkal vinni. Elhangzanak ezen kívül szabad blokkok és zenés üdvözletek és szimplán hallgatnivalók is.
Közreműködik Ágnes, Aureliano, Bence, Csaba, GG, Ingrid, Jóska, Mó, Nyözö, Orsi, Viki, Zimi, Zsolt.

Hozzászólások

   "-Asszem tudom, mi ez a süti, én nagyon szerettem gyerekkoromban. Hájas tészta, dióval és mákkal töltve. -Örülök, de ez nem hájas, bár hasonlít."
   "Egészségesebb új évet!"
   ”-Majd jön az új tavasz, virágba borulnak a söresznyefák, basznak a kutyák, jó lesz. -De még milyen jó.”
   ”-Na, Imi pont eltalalta itt a hangulatot. -Vajon mit szívott? Jó anyag lehet. -Látomása volt. -Hagymázas disztópia.“
   ”-itt már elég rendesen petárdáznak. -Itt fél hat óta. A járőrök győznek arra cirkálni, ahol épp nem, nehogy az előpufogtatókat le kelljen fülelni. -Bocsánat, de én megőrülök ettől a lövöldözéstől, pedig kutyám sincs.”
   ”-Jó ez a zene, kicsit nyúzza azidegeket, ami jó. -Mi ez amúgy? Tetszik. -Billie Eilish cover?”
   ”-Na most ezt fogom én is énekelni éjfélig...pedig csak a refrént ismerem szerencsére. -A fiatalembernek olyan recsegős a hangja, hogy feszt köszörülöm a torkomat, hogy megszűnjön. -Gyorsan tereljétek el a dallamtapadásomat, plíííz. -Na mindjárt kikúrál GG.“

Új hozzászólás