Teknógettóretróetnóemódiszkó - Orvosi majoranna

Rumli, Esti mesék, Rádióműsor

a konyha az én terepem, imádok kotyvasztani. ma ezt főztem ki nektek ... recept egy főre: a hadászati lecsós alapra ráütünk 2-3 záptojást és fél kilónyi bolondgombot (ha nincs, like gomb is megteszi), megspékeljük egy evőkanálnyi cébédéolajon pirított szuperzsájával, ízlés szerint gazdagíthatjuk 4-5 kakukfüvescigivel vagy léccihagymáával, lassú tűzön kavargatva zselés állagúra főzzük, kihűlés után süteményes vagy pudingos tálkában, orvosi majorannával vastagon megszórva tálaljuk. yo étvágyat.

Hozzászólások

a fekafónia és a technobasszturbálás nagyon illik rá :D
...
de persze továbra is teknógettóretróetnóemódiszkó-ról beszélünk

Meghallgattam. Szinkronba kerültem. A világ több. Minta mit. Régen is szívesen hallgattam pl. ELP-t, de akkor még fárasztott, amikor Keith elkezdi nyúzni a szintetizátort. Most meg valahogy néha rákívánok. Szóval birom az ilyet, bár nem tudnám néven nevezni a stílust, dallamos ipari tánczene? pszichedelikus vesztbarokk? fekakofonia? technobasszturbálás? A magyarulbeszélős rap?betétek is tök yók.

Boros és BoChCORE:
"Danikaaaa"
"jézi"
"bírjátok még cérnával? ... ja. de elég húzós"
"horizonttágítás"
"te nem szorulsz orvosi segítségre"
"van ennek a zenének neve? Mármint hogy milyen genre? ... vegyes lesz mint mindig ... szerintem az egész adás befér a hip-hop égisze alá, de sok alstílus jelent meg az elmúlt években"
"Csípősek az ütemeid."
"https://media.tenor.com/images...nor.gif ... igen gyakran elsütődik ez ... a trap stílus eredetileg az amerikai drogot árusító házak kialakításáról kapta a nevét, egy ki és bejárata volt"
"az elv az volt, hogy minden számmal próbálom tovább fokozni a dolgokat ... majd megmondjátok össze jött-e?"
"a mi házunknak is csak egy bejárata van, oszt mégse árulunk drogot. ... de nem is szokta a rivális banda (szomszéd) berugni az ajtót fegyverrel a kezében ugye? ... Nem árultok, pedig... lenne rá kereslet. :D ... Én azt hallottam, Jamaikában ha egyszer elfogy a fű, mind majd csak néznek hogy mi ez a szar zene."
"ez tiszta bitlisz. :D ... várd ki a végét ... most kínálkozna, hogy csak azt várom de időnként kimondottan tetszik."
"Mondja az, aki szerint a polifónia a zene megrontója. ... óristen ezt meg sem hall ... el sem olvastam ... a polifónia és a kokafóni a zene alpja (szerintem) ... kokafónia - mr freud.... :D ... ma minden drogokról szól ..."
"Mondhatjuk úgy is, hogy én hallgatom a zenetörténet első ezer évét, te meg at utolsó harminc évet. ... asszem ezzel ki kell, hogy egyezzek ... legyen az utolsó 100"
"trapnek már rég nem monható"
"miért nem tudom most vajon letölteni a gg adásait? operában vagyok (hehe böngészek) firefoxban szokott lenni ilyen funkció ... GG értékeli, hogy operába jársz, de neki meg van podcastja, ha van okosteló ... És mi megyen az operában? ... valami trap"
"ja, van külön gg podcast, tessen feliratkozni rá :D ... asse todom eszik-e vagy isszák, vagy szíjvák, hogy stílusos legyek ... micsoda generáció vagy te ... köztes"
"hehe, szinte vidám zene"

Új hozzászólás