Fogódzók keresése viselkedésünkre.
A kvízkérdés: Min osztozik a mészkősziklák növénye, az aranyfürt és a tojás alakú fészekben költő cinegeféle?

Hozzászólások

60
Értékelem!

   "Minden péntek este élő?"
   "-Évenkénti ismétlése a veszteségeinknek, én ezt először a szilveszteri kötelező himnuszhallgatásnál éltem meg kisgyerekként. Nem maga a szilveszter, csak a himnusz, hogy kötelező volt szomorú arccal állni és hallgatni sanyarú sorsunkat. -Ez érdekes, nekem a nemzeti ünnepek voltak ilyen heg-kapargatások. -Komolynak is csak szomorúan tudunk lenni. -Csak a himnusz kapcsán mondom el, hogy nálunk a templomokban nyíltabban csak a nyolcvanas években énekelték, énekeltük, érdekes módon a hazai csehszlovák, később a szlovák himnusz egy ideig, pontosabban mindaddig, amíg nem voltam szolgálati viszonyban még ellenszenves is volt, pedig nem volt rá különösebb okom."
   "Ezek nem a nárcisztikus személyiség tulajdonságai, amiket felsorol?"
   "-Telitalálat, szuggeráltam ezt neked. Nem kerültél hipnózisba? -De, már eszem az almát. Csak száraz volt a héja. -Te is monitoron keresztül szuggerálsz és gyógyítást is tudsz? Azzal pénzt is lehet keresni. -Sajnos gyógyítani sem tudok, na a money jól jönne."
   "-Ezeknek a fényében, amit most elmondott a vezér-nép kapcsolatról, azt kell mondanom, hogy legalább olyan szomorú lett az arcom, mintha a himnuszt kellene hallgatni és nagyon-nagyon súlyos gondok vannak ezzel a néppel. -Csak a vezért kell ott hagyni ahol tart, mi meg lépjünk olajra, amíg lehet."
   "-Szerintem nem is általánosságban beszél, csak nem mondhatja ki az ország nevét. De majd én! Észak-Korea. -Ott a pont. -Tudtam én. -Jó hely, szerintem a párthűeknek vegyük meg a repülőjegyet, okt. 3-án már repülhetnének is. -Csak azért tudtad a választ, mert Jóska telepatikusan sugallta neki."
   "-Elmeteorologia. -El-meteoria."
   "Hogy van az észak-koreaiul, hogy éssikerült? (Mert a cinizmus az sehogysincs, azt tudom.)"
   "-Emlékeztek még a fekete maszkos mágusra, aki leleplezett egy csomó bűvésztrükköt, és az összes többi meg jól berágott rá? Úgy érzem, most Jóska a maszkos mágus. -Nem akarom Jóskát elszomorítani, de az ilyen mágusokra is rányomják a ‘van másik’ bohócszlogent, na de mi tudjuk, hogy ő nekünk pótolhatatlan. -A bohócszlogen a félelem jele. Talán Hofi mondta, hogy ő akkor végzi jól a dolgát, ha a hatalom fél tőle."
   "Hehe, alapos szisztematikus feldolgozás, amikor a nép azt szereti és igényli, ha gondolkodnak helyette, megrágott falatot kap."
   "Erre oktatják őket, ilyen statadatokkal szónoklókká, persze súlyos pénzekért."
   "Iszonyat mértékben gyengék és fegyvertelenek vagyunk a manipulációval szemben."
   "Úgy akartam erre valami okos cáfolatot mondani, de nem megy."
   "Júdea népe fronty."
   "A gondolkodás képessége magasabb prioritást kapott, mint a személyes komfort, nézzük meg, hogy ez milyen történelmi személyekre igaz még."
   "-Azt hittem, hogy 2 órás lesz. -Ez igencsak gondolatindító lett, bőven elviselne egy újabb órányi fejtegetést."

Új hozzászólás