A studioeszkozok.hu felajánlásából öt terméket - LED gyűrűt, LED panelt, derítőlapot, softboxot - teszteltünk. Ha szeretnéd megnyerni a filmben szereplő derítőlapok valamelyikét, a LED panelt, vagy a két softbox egyikét, nem kell mást tenned, mint feltölteni egy önportrét (ami lehet arckép mellkép vagy egész alakos is), amiben valamilyen világítási helyzet is legyen. Hogy lámpával, tükörrel vagy természetes fénnyel dolgozol, mindegy. Ha még nem vagy tag, ahhoz be kell iratkoznod a Látszótérre, hogy be tudd küldeni a képet. A feltöltésnél a megjegyzés rovatba írd be, hogy PÁLYÁZAT. Mindenki maximum EGY FOTÓVAL pályázhat. Két heted van beiratkozni és feltölteni a munkád, 2018. február 5-től 18-ig. A lezárást követően kerülnek ki a versenymunkák az oldalra, és egy hét múlva sorsolom ki a nyerteseket.

A pályázat lezárult, holnaptól elkezdem kitenni a pályaműveket és hamarosan jön a sorsolás is.

Hozzászólások

Hogyne! Most jön az, hogy nézegetjük a pályázati anyagot, aztán a hétvégén sorsolás.

...van itt élet, kérem szépen! :)

Zoli, nekem egyértelmű volt, hogy bárki beküldhet, aki Látszóteres, és ehhez evidensen aki nem az, annak be kell iratkoznia, de javítottam a szöveget, remélhetően értelmesebbre, mert más is kérdezte már, hogy ez most akkor hogy van.

Összefoglalva, BÁRKI, aki tagunk, pályázhat.

Óh, ez az ikonfestészetet idéző kezdőkép ez zseniális! :) Ezek szerint nem csak az új beiratkozások számítanak Zsolt?

Eddig 10 pályázati anyag érkezett, csak szólok, hogy a régebbi látszóteresek igazán rákapcsolhatnak, mert a java új tagtól jött.

Hát ha már tag vagy, nem kell beiratkoznod. :)

És ha már be vagy iratkozva?

Új hozzászólás