30. HetiHegyi - Utómunka 4., Retus, hibajavítás

HetiHegyi, Videó, Szertár, Szorgalmi

A 30. HetiHegyi az utómunka sorozat 4. része, amelyben a retusálással, hibajavítással foglalkozunk. Hogyan lehet ecsettel és pipettával, vagy a PS javító eszközével kipontozni a hibákat, legyen szó az analóg karcairól, vagy az emulzióba ragadt porról, de akár a portré modell pattanásairól és bőrhibáiról. Ilyen volt, ilyen lett három mintakép segítségével. Nagyítsd teljes képernyőre, várjuk a visszajelzéseket, kérdéseket, témajavaslatokat kommentben.

Hozzászólások

67
Értékelem!
75
Értékelem!

A színessel aíg a ff nincs meg, várnék, mert az rázósabb ügy bír lenni,

63
Értékelem!

Mindegyik videó tetszik, annak ellenére, hogy Zonert használok, kell keresnem a megfelelőjét, de majd egy ingyenes PS-en gyakorlok, köszönet a tananyagért!

71
Értékelem!

Szia Zsolt, na megnéztem, hát drámai a különbség tényleg. Még ha ennyire kis vackokról van is szó. Szerintem jó irány ez, hogy úgymond a rutin dolgokon amiket egy képpel csinálsz végigmegyünk. Nagyon hasznos látni is, meg hallani is. Nekem mindig nehezebb színes képpel dolgozni, abból egy jobbat csinálni. Már amiatt is, hogy a színek egy újabb rétege a képnek. Beszélhetnél erről is. Milyenek a jó szines képek, meg hogy mit csináljunk velük amitől jobbak lehetnek. De lehet, hogy ez túl nagy lépés egyszerre. Nem kell rohanni, csak egy ötlet volt.

Új hozzászólás