Absztrakt

Absztrakt

Az ötlet tetszik, én is szoktam nézegetni az ágyból a rizslámpánkat, lehet hogy érdemes lenne ezt tavaszi fényben megismételni, már ha van olyan eset, amikor jobban besüt a fény, és nem ennyire szürkés, fátyolos akkor az egész. Amin viszont érdemes lenne gondolkodni, hogy van-e olyan pozíció, amikor a plafon és falat találkozása, a bordűr úgy tud szerepelni, hogy az geometriailag stabilabb helyzetet mutathat - egy picit elmozdulni a kamerával, és ezt a háromszöget jól befejezni. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Kedves Viktória, végignéztem beküldött anyagaidat, és hallottam már műsorodat is. Ha egy jellemző szót kellene mondanom Rólad, azt mondanám: mindignagyonvidámlány. Ehhez a vidámsághoz kicsit spártainak tűnik nekem ez az absztrakt lampion búra & friends. A búrát persze a sávok között akár ki is lehetne festeni... Na jó, természetesen nem akarom átfestetni a fotó kedvéért a búrát!
Számomra konrét a bemutatott absztrakciód, főleg az árnyékok adta térélmény miatt... de a szakmai véleményezést meghagyom Zsoltnak.
Üdvözlettel: István

Új hozzászólás