Achimenes 13

Achimenes 13

Az a helyzet, hogy nekem ez a kép olyan – és elnézést kérek itt most Camillától, de arra vagyok befizetve, hogy őszintén beszéljek -, mint egy bűnesetnél talált fotó, még azt is mondom, hogy olyan, mint a Joker női verziója, mindenesetre elég borzongató kép, ez alapján a kép alapján, hogy nem tudnék beleszeretni a modellbe, az biztos. Valószínűleg ez is a cél, hogy tudatosan merevítetted ezt az egészet ebbe a hulla pózba, de az egész annyira kiüresedett, hogy az életnek semmi jelét nem mutatja. Mint egy baba, egy kirakati baba. Vagy, mint valamilyen bűnjel. Valamiért mindig ehhez kanyarodok vissza. Talán, mint egy német bűnügyi film, mint a Derrick, vagy valami hasonló jut eszembe. Ennél nem tudok tovább menni, megakadtam, hogy most ezzel mi volt a célod. Jó lenne, ha erről beszélgetnénk, szeretném, ha válaszokat kapnék. Addig én sem megyek tovább az elemzéssel, amíg nem kapok válaszokat. Köszönöm! (hegyi)

Hozzászólások

Valóban picit műnek hat, bár nekem a legnagyobb fájdalmam a baloldali orr-szem-arc terület árnyéka, egy kis derítés onnan jót tett volna, vagy valami lámpa, szórt fény, bármi...

+ a nyaknál a szintén árnyék - ha jól látom -, olyan hatást kölcsönöz, mintha csak egy baba feje lenne.
A cím mint "mesevirág", ha jól ok-fejtek érthető lehet ezzel a baba arc megközelítéssel, de valahogy mégsem. No tőlem nem lettünk okosabbak most, de hátha megfejtjük :)

üdv, p.

Nagyon szép a modelled, gyönyörű szem, gyönyörű száj, hibátlan bőr, szinte belefeledkezem. Aztán hirtelen "felébredek" és megijedek, hogy ez egy baba, vagy egy húsvér gyerek?! A kontraszt vagy a túlélesítés miatt sajnos olyan mű lesz az egész. Meg szerintem a fény irányát is érdemes átgondolni, mert kicsit zavaró sötét foltok vannak az állon a száj bal oldalán, meg a bal szem-orr környékén, ill a jobb szemöldök nekem valamiért hiányzik. De számomra inkább a kontraszt-túlélesítés az ami zavar.

Bocs Camilla, ez egy kicsit erős lesz. Gyönyörű ez a kislány, és a vágás is tetszik, de ezzel a túlhúzott kontraszttal szerintem tönkre tetted a képet. :(

Új hozzászólás