Adóvevő

Olyan ez, mint egy csillagszórás, vagy egy robbanás állapota. És egészen addig olyan, ameddig nem látom benne azt a háztetőt meg azt a kerítésrészt. Ha ez egy szendvicsnegatív, ami azt jelenti, hogy egymásra exponáltunk, vagy egymásra helyeztünk két réteget, magyarán két képet egymásra másolunk, akkor ezen neked kell dolgozni még, hogy hova teszed saját magad, mekkorában, és hogy kiküszöbölhető-e a háttérből az a szürkésfehér dolog, mert az most összekuszált engem. Hogyha ez valahogy máshogy jött létre - el tudom képzelni, hogy ez egy valamiben tükröződő valami -, akkor neked kellett volna úgy mozognod, hogy ez ne legyen ennyire evidensen látható. De maga az ötlet jó. Egyébként ez még most is megoldható lenne, így, ebben a képben is, hogyha azt a részt kijelölve, eléletlenítve a kijelölést, utána lesötétítenéd szinte feketébe, akkor ez helyreállna. Mert igazából arra a képsarokra túl sok szükség ráadásul nincs is. Úgyhogy maga az ötlet jó, tetszik. Hát eléggé őrült önkép, de nincs ezzel semmi baj. Én szeretem az őrülteket. (hegyi)

Hozzászólások

0
Értékelem!

Szeretnem ezt a kepet hasznalni a szerdai Mole Reloaded radioadas illusztraciojakepp.

55
Értékelem!

Zsolt köszönöm az elemzést. A kép készítésekor nem számítottam önarcképre, bár egy üvegen át fotózva végül is nem meglepő az eset. Az, hogy szembesültem magammal, a tárgy fontosságát nem vette el (tárgy :az unalomig nézett hómentes, mégis téli megfagyott világ, fehérre meszelt homlokzatokkal, léckerítéssel, csupasz ágakkal.) Igen, tipeghettem volna kicsit jobbra-balra, de itt a pillanat megtartásával igyekeztem az önarckép őszinte mivoltát megtartani, és minél kevesebb színházat hozzáadni. Persze érthető az erre fogalmazódó elvárás egy külső szemből figyelve. Szívesen megnézném a képet az általad, vagy István által ajánlott módosításokkal korrigálva. Ha esetleg kedvetek időtök akad rá, köszönettel fogadom.

56
Értékelem!

Én azt látom, hogy ebben a piros dolgozik most nagyon erősen, muszáj azt nézni rögtön, a viszonyrendszer pedig ami itt van, bent hagyja a többi dologgal a hétköznapban. Ez nekem nem baj, csak elmondom, hogyan látom. Még annyit, de talán tudod is, hogy nem mindegy, hogy milyen színszűrővel konvertálod FF-be. Ott van némi mozgástér játszani a rétegekkel. Pl. egy vörös szűrővel a háromszög jobban felerősödne, kékkel jobban oldódna itt.

69
Értékelem!

Dehogynem próbáltam, de megláttam a sárga háromszögben a piros kockában a fekete lyukat, és nem akartam elfedni. Mondjuk, ha ott sincs, kicsit kontrasztosítva FF-ben is működhetne... Annyira nehéz kiválasztani, hogy melyik folyosóról nyíló, melyik szobában álló, melyik könyvesszekrény rejti majd azt az igaznak látszó történetet, ami...

45
Értékelem!

Négyzetesben nagyon beránt, mintha valami összerepedezett üvegben tükröződne. Kinyitva egyértelmű rögtön, a házrészlet realizálja az ágakat, az udvart. FF-ben nem próbáltad?

Új hozzászólás