klikk

Kedves Ági, ez egy jó kép lenne, ha vagy picit döntesz a kistükrön, vagy emelsz annyit a gépen, hogy a szemöldököd felett maradjon még hely és ne vágj bele a szemedbe. Sem a történet, sem a kompozíció nem indokolja ezt a szem metszést. A másik az élesség, bemozdulás kérdése. A mélységélességgel lehet a szemlélőt irányítani, mozgatni képen belül, mintegy harmadik dimenzióban. A mozgás az időt csempészi be a képre, nem csak az exponálás, hanem a kép készítése és megtekintése közötti időt is. Ha egy képen nincs éles pont, az igen fárasztó tud lenni a szemnek, mert keresi a fókuszt, de az életlenség miatt nem találja sehol. A mozgásnál is vannak éles sávok, foltok a képen. (szőke)
értékelés:

Hozzászólások

Hiába, na, Ági Te is igazi Nő vagy, szeretsz a tükör elött állni. Én is azt a részt hiányolom a képről, amit Ofő az értékelésben említett, de azért csinos vagy.

Verocska: tudod, az egy olyan gép, amelyiknek van egy kis ablaka, amit forgatni lehet, tehát mindenféle szögből tudsz vele fotózni is meg filmezni is, azt látod most kihajtva.

Balázsnak: Balázs, egyébként most már válaszolhatnál, mivel elküldtem, amit kértél, vagy túl meglepő volt?

ez nekem is tetszik :) de mi az ott a kezedben Ági? kamera vagy fotóapparát?
vagy mindkettő egyen? :)

Szia Ági!Örülök, hogy "visszakattintottál":)
Érdekes a tükör tükröződése...

Szerintem ez nekem tetszik.

A pedellus bemutatkozása jutott erről a képről eszembe, csak te szigorúbban nézel... meg szakállad sincs.

Ági egyébként vissza is írhatna, mert azt mondta, hogy majd emailcímemre küld nekem olvasnivalót. (vagy már nem él a honlapodon lévő mailcím?)

Új hozzászólás