agymosás

agymosás

Bár ismétléseket kell csinálnom, közben egy mellékszál indult agymosás címmel.

Maradjunk abban János, hogy ezt a képet sem teljesen értem. Van egy fajta pantomimes jellege a dolognak, de túl sok minden viszi el a figyelmemet. Ez az lepedő (vagy nem tudom, hogy mi) ezekkel a kockákkal nem nagyon értelmezhető a számomra, az ökölbe szorított kéz sem, én legalábbis nem így relaxálok. Ha ez valami információs rezgést akar jelezni ez a fekete csík, mint egy ilyen gondolatáramlást, akkor azért ennek valamilyen tömegének kell lenni azon kívül, hogy ez fekete. Szóval, van még ezzel mit küzdeni, de ne add fel, mutasd, hogy mit akartál ezzel, menjünk egy kicsit beljebb ebbe a témába, kérek egy ismétlést. (hegyi)

Hozzászólások

János, ha a te agyad mossák és te ilyen tónustalanul fekszel közben, megeszem a sapkám. Szerinted ebben van erő, van bármiféle szenvedés, ellenállás, akármi? A dolgot nem mímelni kell, hanem menj bele az érzelmekbe János, anélkül csak tét nélküli játék.

Köszönöm az értékelést, igen a fekete sávnak lenne jelentése, hogy agy mosás, az ökölbe szorított kéz pedig, hogy ez nem önkéntes alapon van.. A lepedő/takaró mintái a még meglévő gondolatok lennének.
Van rá már ötlet a tovább gondolásra.

Új hozzászólás