Kedves Aureliano, ez a film 3 disznós, jó a ritmusváltás, ahogy a kevésbé érdekes részeket felgyorsítod, az is nagyon jó, hogy a kaput a zenéhez behangoltad, azonban fogadj el néhány tanácsot. Szakmailag azért van a fólia összecsurgartva (tudod Aureliano, nekem szobafestő a szakmám), nem nyomjuk tövig a kéziedénybe az ecsetet, mert visszacsurog, meg fröccsköl. És lassan húzzuk az ecsetet! Ez így nem is gazdaságos, mert a festék egy harmada nem csak a kerítésre kerül, elveszik. (szőke) értékelés:

Hozzászólások

Azt a véraláfutás dörgölést ismerem. Én is volt, hogy sérülést akartam lemosni, ráadásul még csípett is. Én mondjuk bármit festek, általában a legjobb pólómban szoktam, mert elfelejtem átvenni - nem is: mert bátor vagyok!

András, köszönöm az értékes tanácsot és a háromdisznókat. Kábé a fele kerítés után én is fokozatosan rájöttem, hogy mit rontok el, a felvételen pedig balkézzel ügyeskedtem, meg kamerával, ezért nem sikerült egyenletesre a festés. És arra is rájöttem egy idő után, hogy a kézben tartott festékesedényhez nem kell lehajolni, valamint a végén arra, hogy például a barna festékpöttyök közötti véraláfutást hiába dörgölöm higítóval, az nem jön le. Mielőtt esetleg ecsetfogási tanácsokat is adnál, a véraláfutást az idei első fűnyírás közben sikerült szereznem.

Nem vagyok itthon 1 hetet és remekművek születnek.

Márti: Most ebben nincs igazad, mert az Ofőn is a Júpíszíben vízszintes csíkok vannak, és attól tök hosszú lett a karja, mert sztreccs.:-)

Aureliano: Most ebben igaza van Mártinak :-), mert szerintem arra gondol, hogy a csepp az lefolyhat a pólóm, és ha barnára esik, akkor sem ér fehéret. Vagy tévedek?

Köszönöm a nézést, Ági, a kerítés közben kész lett, de a vasakat még le kell festeni, ha megtekerhetem a bringád festheted.

Márti, szerintem egyenlő az esély vízszintesen és függőlegesen, és különben is, a függőleges csíkozás slankított volna.

Ha függőlegesen volna csíkos a póló (ami éppen divatos, talán kár elfesteni), nagyobb esélye lenne a festéknek a barnára csöppenni.

Tetszik, ha festik, rögtön a Tom Sawyer kalandjai jutott eszembe. Szóval kölcsönadod egy kicsit? Addig mehetsz a bringámmal.

nekem nagyon tetszett ez az állatmadárszarésönmegfestős akciófilm. Többet nem is akarnék róla mondani.

Új hozzászólás