Állódinamika

Szép, igényes technikájú kép, ezt megszokhattuk tőled, hogy neked ez megy, és jól dolgozol a képszerkesztővel is, tehát ebben az értelemben makulátlan a kép. Ha ez egy stockfotó, annak kiváló. Csak ha ennél többet is akarsz, akkor abban kell határozottnak lenni, hoyg ne csak az én fejemben kerüljön oda mögé egy női akt, vagy egy arc, hanem a valóságban is. Éppen hogy, csak érzetszerűen, de jót tenne neki, ha lenne mögötte valami. Így is képzeleghetünk oda akármit, de ennél több kell, az, hogy legyen is ott valami, amin elagyalhatunk, hogy mi a fene is, és amit ez a cseppjáték szétszabdalhat. (hegyi)

Hozzászólások

Igazad van, és értem is, megértem. Én most ilyen másokra jobban nyitott, érdeklődő fázisomban lehetek, talán ezért érzem... :)

Köszönöm a figyelmed István :)
Háát, én úgy vagyok ezzel, hogy minden kis csepp egy külön világ, valahogy mindnek van egy kis története, nincs két egyforma. Ebből a történetből én nem hiányzom, ennél jobban szerintem. Annyira vagyok ebben benne, hogy el tudok merengeni egy csepp formáján, vagy abban, hogy milyen formájú felhők tükröződnek bennük, vagy épp mennyi kis kapu van rajtuk.

Tényleg igazi pöttyös :) Így is izgalmas, de nekem jólesne valami személyes bele, amivel igazán egyéníted.

Új hozzászólás