Ami kint az van bent - fekete-fehérben is

Ami kint az van bent - fekete-fehérben is

Kedves Éva, ez a kép sokkal kevésbé érdekesebb számomra, mint a színes. Annyira becsukódik az egész tónusban, akkora nagy a dinamikai különbség a háttér és az előtér között, a fő motívum, és a hangulati teret adó háttér között, hogy ez zavar, ez legfőképp nehézzé teszi azt, hogy érzelmileg bármit is tudjak kezdeni azzal, amit a fő motívumnál látnom kellene. Itt megint létrejön az a kis lyuk a kezednél, a hüvelykujjnál, aminél átlátunk a tükör és az ujjad között, arra oda kell figyelni, hogy ne szerepeljen. Értem, hogy szükség van a szemüvegre, de ennél a képnél zavaró. Úgy érzem, hogy elértük már a csúcspontot ezeknél a tükrös képeknél, ez nem jelenti azt, hogy ne foglalkozz tovább a tükörrel, de az alá már ne menjünk. Lehet ezt tovább boncolgatni, akár ezt a függönyt is föl lehet használni arra, hogy különböző drapériákkal még létrehozzunk valami ilyen helyzetet, amiben ez a tükör megjelenik, tehát lenne még mit dolgozni ezzel, ha akarod, de ez most nem éri el azt a szintet, amit már mutattál ebben a témában. (hegyi)

Hozzászólások

Szívesen máskor is! Hallgattam, és érdekes volt az adás!

Catfish II. c. adásomhoz ezt a képedet választottam illusztrációnak, köszi :))

Nem tudom eldönteni, melyik a jobb, ez vagy a színes kép? A színes képen a színeknek nagyon fontos szerepük van, líraivá teszik a képet. Ez a felvétel viszont drámaibb, a háttér szerepe nagyobb, erősebben opponálja a kezet, és kézben a belső világot. Tanulságos.

Érdekes mennyire más az összhatása. Mintha nem is körlap lenne hanem gömb. Van benne valami mese elem, ha jobban megnézzük kell ott lenni valahol közelben egy sárkánynak meg egy legkisebb fiúnak is.

Új hozzászólás