Animében a hugi

Animében a hugi

István, olyat fogok mondani, amiről lehet, hogy neked nincs saját élményed, de szüleid biztos tudnak mesélni, esetleg mutatni is példákat - ez a szocialista realizmus, annak is Moszkva által vezérelt ága. Ez a kép így, ebben a beállításban - elfogadva, hogy neked ez az anime - a hős szövőnő büszke tartásban néz a dicső jövő felé, előre a 150%-os tervteljesítés felé! Nincs ezzel baj, sőt, ha ezt összekötöd a legújabb feltöltött szorgalmi képeddel, akkor érdekes lehet, ha húgoddal ilyesmit játszotok el városi környezetben is akár, hogy ő mint egy hősnő, egy helyi ikon mutatkozik. Ehhez segít az alsó gépállás, a fények és a természetesnek hatni akaró tartás, szóval mindebben van lehetőség, én azt mondom, hogy keress a neten ilyen szocreál képeket, tanulmányozd és alkalmazd. Hajrá! Nem család lecke, de jó lehet az irány. A három csillag nem a leckemegoldásnak szól, hanem lelkesíteni szeretnélek vele. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Heló!
Augusztus 29-én lesz a "Hurrá nyaralunk!" című műsorom. Ezt a képed választottam hozzá, mert hasonló gondolatokat ébresztett bennem is, mint Zsoltban, már ami a moszfilmes érzésfílinget illeti.:) Köszi Mizó!

Nyugodtan lehet reszletezni: crossplay = cosplay + crossdressing.

Az anime az a japán rajzfilm, a manga az a japán képregény, a cosplay pedig amikor a rajongók beöltöznek a kedvenc karatkereiknek lehet az animéből, mangából, amerikai vagy európai képregényből. Szóval amire te gondolsz István az a Cosplay (nem keverendő a crospalyyel amit nem ecsetelnék hogy micsoda ha lehet).

Szilárd, valami olyasmi. Én sem vágom teljesen a dolgot, de ő most nagyon belebonyolódott ebbe a mesevilágba.

En nem nagyon ismerem az Anime-t. Ez itt most pontosan hogyan anime? Azt jatsza a kislany, hogy o Sakura Haruno?

Új hozzászólás