Apa, ugye kapok csokit?

Apa, ugye kapok csokit?

Az előző képnél elmondtam már, amit gondolok, és itt is hasonlót tudok megismételni, hogy másról szólnak a gesztusok, mint amit te, mint kérdés felteszel a képpel. Ha megnézem ezt a képet, akkor nem az jön le, hogy ez a kislány csokit akar enni, hanem inkább az, hogy valószínű belepancsolt mondjuk a karácsonyi ebédbe, és ezért ő kikapott, és most bűnbánó, vagy valahová elkeverte az ajándékot, és ezért most szorulni fog, és elnézést kér. Nagyjából ezek azok a gondolatok, amik nekem kijönnek. Semmilyen csoki. És nem azért, mert nincs a képen csokoládé, hanem mert az instrukció, és a valós megvalósítás között megint azt mondom, hogy különbség van. Amit az előző képnél mondtam, azt most nem ismétlem meg, erre a képre ugyanaz igaz. Dolgozzunk Attila, kapcsoljunk rá. (hegyi)

Hozzászólások

13
Értékelem!

Attila, az előző képednél bővebben leírtam, olvasd kérlek el, ha van kérdés, lehet hogy jobb, ha ott beszéljük meg.

12
Értékelem!

Köszönöm az értékelést és a hozzászólásokat!
Most ha jól értem, az a baj, hogy rossz címet adtam? Vagy a kép rossz?

10
Értékelem!

Ha csak a képet nézzük, főképp bűnbocsánat-érzetet kelt, és kevéssé kérést, még akkor is, ha amúgy kérést is lehet ilyenformán közölni.

14
Értékelem!

Nem vitatkoznék, de egy észrevételt azért tennék személyes tapasztalataimra alapozva: a gyerekek hajszálpontosan ugyanezzel a bűnbánósképpel tudnak kérni is, amikor olyat kérnek, amiről már előre tudják, hogy adott szituációban nem lehetséges. Ebből a szempontból az arckifejezés teljesen illik a helyzetre, de az tény, hogy ezt csak a cím viszi bele, lehetne ez eltörtem a kedvenc bögrédet apa szituáció is...

Új hozzászólás