Apollo

A debreceni Apollo mozi neon reklámja nagyon tetszett. Sajnos nem tudtam elég sokáig ott álldogálni ahhoz, hogy megvárjam, míg sötétebb lesz. Azt azonban éreztem, hogy a bejárat önmagában nem elég izgalmas/mozgalmas, ezért megvártam egy járókelőt, hogy besétáljon a képbe.

A helyszín jó. Az is jó, hogy vártál a srácra. A vágás picit módosítandó, és a tónusok is, mert most nagyon komor és szürke. Érdemes ezt majd megpróbálni akkor is, amikor nem ilyen koszos az idő. De utómunkában lehet azért ezen valamennyit segíteni. Az meg, hogy az objektívnek van egy kis hordótorzítása, utólag javítható szintén. Csináltam egy verziót. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

1
Értékelem!

@Havasi László – Igyekeztem, köszönöm :) Szerintem nem dől, az lehet zavaró, hogy nem tudtam pont szemből fotózni (az úttest közepére kellett volna állni ahhoz), hanem kicsit jobbról, ez torzít némileg a képen.

@Németh Zoltán – én is gondolkodtam azon, hogy a szaturáción javítok, de az az aktuális időjárási viszonyokat egyáltalán nem adta volna vissza szerintem. Nekem jobban tetszik, hogy a komor városból kiemelkedik a vörös fénykeret, de hát ez már tényleg ízlés dolga, azt hiszem :)

0
Értékelem!

Bence, tetszik a kép, de én egy kicsit feszesebbre venném, hogy jobban érvényesüljön az APOLLO felirat. Erre az utómunkával is rá erősítenék.

0
Értékelem!

Nagyon jól tetted. Egy jellegtelen, koszos mozibejárat, rossz idő, talán az egyetlen, ami miatt bemennék a benti meleg fények. Amikor gondolkodtam azon, hogy mit írjak erre a képre, akkor nem tudtam, hogy a gyalogost tudatosan vártad meg. Kérdeztem volna, hogy véletlen volt-e ? Most, amikor átolvastam a leírásodat, láttam a tudatos tervezést. Megtöltötted élettel a tecchalott képet. Igazán klassz lett, gratulálok ! Talán ami nem tetszik, hogy nekem úgy tűnik valamelyest dől jobbbra. Ha tényleg dől, érdemes kijavítani, hiszen csak egy laza mozdulat. Üdvözlettel: Havasi László (A neonfelirat tényleg jó ! )

Új hozzászólás