árny

árny

Ez egy kiváló gondolat Mariann, de visszaadom ismétlésre és kérem, hogy ha amit írok majd, megfontoltad, készítsd el az új verziót, mert érdemes. Egyrészt a vízszintes legyen vízszintes. Nincs indoka most a dőlésnek. Másrészt hagyj teret magadnak, amennyire lehet, és azt a teret a civil tárgyaktól tisztítsd meg, mert itt most nincs helye a szociónak. Ez a technikai rész. Ami a tartalmat illeti, két eset lehetséges szerintem. Ez a kép ebben a viszonyrendszerben mindenféle félelem nélkül működhetne aktban. Számomra úgy lenne igazán erős, hiszen az öled takarja a fejed, a mellek pedig nem hiszem, hogy problematikusak lennének. Ha mégsem akarod ezt, akkor viszont keress olyan ruhát, ami nem feszül ennyire, mert így most a ruha gyűrődései szétverik a testet, és a ruha egyébként is utalhat akár a gyerekkorra is, vagy a nővé érésre is, szóval a ruha eszköz lehet. Ahhoz, hogy legyen forma is, ha a hátad mögül világítasz még egy picit, akkor a ruha alatt a sziluetted is megjelenhet, és ez már egy másik minőség lenne. Még egy, hogy ezt az ismétlés ügyet nem nagyon értem. Mert ez így kihagyott ziccer nekem, ugyanis ha már többes expó, akkor miért nem mesélsz azzal is, hogy az árnyékok is különféle meséket mondjanak rólad? Tehát nem azért nem csillagozok most, mert a kép rossz, hanem mert szeretném, ha ismételnél. (hegyi)

Hozzászólások

Ügyi vagy, a többit elmondták a többiek. :)

Nagyon szép ez a kiegyenesedő mozdulat, és nagyon szépek a fények is hozzá. Csak később veszem észre az ismétlődéseket oldalt, és lehet, hogy éppen azok a címadó árnyak - ha csak nem a guggoló önmagad. Mert ami felegyenesedett, az fénnyel rokon (az én értelmezésemben). Éppen ezért hordoz egy vénuszi jelenséget, kibontakozást is nekem (((bár annak ellene dolgozik amit talán majd Hegyi mester kifejt... mindenesetre én értem, és megértem, hogy miért így, de szerintem magadnak megcsinálhatnád fehérnemű nélkül is... Leírom amit gondolok elsőre, bocsánat )))

Közel áll hozzám ez a kép, a tartalom, a képi világa. Nagyon jó ahogyan "túl lépsz magadon", és ahogy ezt megmutatod. Nem tudom melyik Éned melyik Énednek az árnya, talán mindegy is. Csak gratulálni tudok! Az ismétlődés pedig elsőre picit meghökkentett, de végül is csak fokozza a mondanivalót, ördögi kör...

Új hozzászólás