Árnyék és fény

Árnyék és fény

Megleptetek egy kicsit, olvastam a kommentárokat, ezek szerint hosszú időbe telt míg leesett valakinek, hogy ez egy negatív fotó, egy színes negatívot látunk tulajdonképpen. Ez nem baj, csak csodálom, hogy ez nem volt egyértelmű. Ami a képet illeti, a megfigyelés jó, és ha visszaforgatjuk, márpedig én megtettem, hogy visszaforgattam pozitívba, egyértelmű, hogy ez a kép úgy nem egy nagy durranás, ez ettől a moszatzöld színtől és ettől a tónusváltástól válik izgalmassá. Nagyon tetszik ez a ritmus, ez a dinamikus robbanás, ami itt létrejött. Itt minden egyes vonalnak szerepe van, és nagyon jó a megfejtés, nagyon tetszik. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm Zsolt! Szerintem mindenkinek kellene próbálkozni a negatív képpel, nagyon hasznos. Csak hát, ebben a digitális korban ki lát negatívot?

Mai, Áron és a zene című adásomhoz e képed választottam illusztráció gyanánt.

Köszi.

Köszönöm Zoltán, természetesen nem vízinövény. A húzás titka, hogy ez egy negatív kép.

Érdekes misztikus világot alkottál, már-már földöntúli lesz ezektől a sejtelmes, "ködös", azaz fehér nélküli tónusoktól. A jobb alsó aranymetszuésen jó kis húzása van, mintha valami mélytengeri búvár lennék és valami vizinövény dzsungelben úsznék (bár sejtésem szerint ez nagyon nem vizinövény eredetiben).

Köszönöm Feri! Van rajta utómunka bőven.

Tetszik, hogy csak egy színnel, és annak árnyalataival mutatod a teret. Nem tudom, hogy ez fotószerkesztő-e vagy eredeti, számomra nem változtat az értékén, bárhogy is készült.:)

Új hozzászólás