Árnyékban a napsütésben

(Tudom, az önkép lenne az első lecke, viszont több mint egy órás állványról, időzítővel való próbálkozás után rájöttem ez nehezebb mint gondoltam. Igyekszem pótolni.)
Amatőr fotós SEM vagyok, csak néha rájövök ,hogy jó kikapcsolódást tud nyújtani a fotózás. A fényképem elgondolkodtatott, hogy mi tudatos és mi nem. Azért készült a kép mert tetszik a szalmababa és a növény harmóniája (szerintem abban vannak), amelynek bemutatásához itt kellemes fényt és hátteret vettem észre. Igen, "vettem észre" mert hogy nem tudatos beállítás volt a természetes fény és a háttér. A szalmababa és a növény társítása tudatos volt, de nem a kép kedvéért. Ahogy a cím is utal rá, számomra jelentése van annak, hogy a babára árnyék vetül. Nagyjából így érzem magam az utóbbi időben. Ezért is írtam fentebb, hogy elgondolkodtatott a saját képem, hogy mennyire tudatos pl. a baba árnyékban való elhelyezése. Lehet tudat alatt helyeztem oda? Technika: Nikon D3100, 300mm (Sigma)

Hozzászólások

Van a Látszótérnek a fotós részlege mellett rádiója is. A rádióműsorokhoz a beküldött fotóitokból választunk ajánlóképet, kábé úgy, mint ha lemezborító lenne. Ezzel népszerűsítjük a fészbukon, és ezzel a fotóval kerül be a műsor az archívumba.
Kattints az előző üzenetben a hivatkozásra, meglásd!

Oh hát köszönöm :), de mit jelent ez hogy ajánlóképnek? Bocsánat ha hülye a kérdésem, nem rég óta vagyok az oldalon.

Hiánypótlás című Véleményesünkhöz, melynek ma este nyolcas premierjére ezennel tisztelettel meg is invitállak, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Új hozzászólás