Árnyjáték

Árnyjáték

Ismét az már többször látott ablak, és egy újabb kísérlet... :)

Értem én ezt az újabb kísérletet, de azt kell, hogy mondjam, hogy valamit kezdünk szépen az élére vasalni, és nem vagyok abban biztos, hogy az élére vasalás itt most megáll. Minél inkább keressük ebben az egészben a matekot, hogy mi hány centi, és hány köbméter, és milyen tónus, annál inkább el fogjuk veszíteni az egésznek a mélységét. A hangulat még megvan, de ezzel az egészen erős középre rendezéssel, és azzal, ami a kép aljánál történik, nem biztos, hogy egyetértek. Korrekt, de nem biztos, hogy a korrektséget kell keresni. Tehát én pont a másik irányba indulnék el. Mindazzal együtt, hogy meg kell tartani egy bizonyos belső kohéziót és szabályokat, ezek mellett nagyon érdekes lenne az, hogy mi a saját vélemény, mert úgy érzem, hogy valamilyen közös akarat felé mozdultunk el, vagy valamilyen elvárást próbálunk kielégíteni. És ez így, ebben a formában, bár jól sikerült, de kevesebb annál, mint ami a határozott belső üzenet lenne. Nekem ez most a többihez képest 1 csillag. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést, elgondolkodtató. Nagyon sok kép készült ezen a reggelen, de lehet nem ez volt a legjobb választás közülük. :)

Köszi Dávid! Részemről maximálisan köszönöm, hogy vetted a fáradtságot, és rangsoroltál! Érdekes volt, ahogy összefoglaltad a 3 próbálkozást. Érdekes mert nekem ez koncentráltabbnak tűnik, és kicsit ötvözte az első és a másodiknak a fényhelyzetét. Ugye az elsőn is volt transzparans árnyék meg itt is, ott is víz meg itt is... :)

Ezen a reggelen vagy 80 kép készült. Ilyen magányos is, meg a múltkorihoz hasonló többnövényes interakciós is, a legkülönfélébb növényekkel. (Közben persze a függönyön folyton változnak a fák árnyékaiból adódó foltok, itt is sok már szerintem a jobb szélen a sötét.) Elárasztani nem szeretném ezzel a teret -- így válogatok, abban pedig sajnos nem vagyok jó. :)

Itt a honlapon nézve nekem is döglöttebbek a színek, nálam fileból nézve picit több a szatura. Lehet valami színprofil dolog van mögötte? Egyes böngészők alkalmaznak beágyazott színprofilt mások nem, de ez most itt mellékes azt hiszem. Ahány ember annyiféleképp jönnek ki sajnos a tónusok, színek... :(

Nem tudom hogy kell e rangsorolni, nyilván nem is illik.. Ellenben ez tetszik a legkevsébbé - megfordítva a másik kettőben több pluszt érzek. A Reggel címűnél a virág már nem szomjás, kedves játék és a fényelés is szebben adja ki a könnyűségét. Az Érintésnél van a legtöbb kacérság, sztori. Szebben rajzolódik ki az árnyék, színek is szépek. Itt a vetület elég markáns, nálam nem hordozza azt a légies könnyedséget, mint a többi.. Értékelem hogy ennyit foglalkozol a témával, nekem is ezt kéne.
hello

Új hozzászólás