Artisták

Az absztrakttal való ilyenfajta játék, amiről már beszéltünk az Estiskolán, nagyon érdekesen jelenik meg itt ezen a geometrikus szerkezeten, lehet, hogy képzőművészeti alkotás, de lehet, hogy valami ipari objektum, hát nekem egy kicsit úgy tűnik, hogy képzőművészeti munka az, amit a fotós felhasznál a saját maga szimbolikájára meg ritmikájára, de én ezzel mindig egy picit bizonytalankodnék, hogy egy másik alkotó által, vagy másik alkotási rendszer által átszűrt mechanizmust még egyszer összetetten ábrázolni, én azt gondolom, hogy nem száz százalékosan fair, hacsak nincs olyan mértékben átírva az egész történet, hogy ez jogos legyen. Én ezt visszaadnám ismétlésre, miközben értem én, de azt mondom, hogy a Béla tud jobbat. (szőke)

Hozzászólások

Az elveszett csészealj kereséshez a nagy vizen túl,nyugatra. Az emberi érzelmek kiszáradását vizsgálandó,pediglen bármerre indulhatnak,mert a feledés homokdűnéi lassan mindent és mindenkit betemetnek...

azt suttogják: Béla, merre van a sivatag?

Óóóó,hát ők azok,akik lelki fülembe suttognak nap,mint nap és tanácsokat adnak következő lépéseim irányához!?

Nem hallottad őket amikor a polcos deszkák között fotózkodtál?

Ez tetszik! Amennyiben tényleg szelídek, várom a marslakócskák fontos mondanivalós eljövetelét.

olyan, mintha valamiféle marslakócskák ártatlanul közölni kívánnának valami fontosnak tűnőt amit nem értenénk meg és csak nyüzsögnek ottan és szelíden.

Igen, a Reménysugarassal és még rengeteg kisebb-nagyobb fém-szobor?-kompozícióval együtt megtalálható Dunaújvárosban a Duna-parti szoborparkban.

Köszi! Mire lettél kíváncsi, Fáncsi? Kérdezz, s én felelek!

Nagyon megnyerő, és kíváncsivá tesz.

Új hozzászólás