Árvíz

Kedvelem ezt a képet, mert egy nagyon érdekes helyzetet, és egy nagyon jó beállítást talált magának Camilla. Az, hogy miért éppen a Mozgás leckébe került ez besorolásra, nem teljesen értem, erre várnék valamiféle magyarázatot. Viszont a kép nagy részében rendben van. Egy pici hozzáfűznivalóm van: ha én csinálom ezt a képet, akkor a fiúnak a cipőjéből hagyok még, másrészt, egy kicsit ha lejjebb helyezkedik el Camilla, akkor kevésbé a feneke lesz a központban a nekünk háttal álló figurának. Szóval ezek már nüanszok, de ilyenekre érdemes odafigyelni. Én a képre magára tudok adni - mivel a kép meglátása jó - kettő csillagot. A leckebesorolást nem teljesen értem, úgyhogy ezért is a kettő csillag, mert a Mozgás leckét én nem látom megoldottnak. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Nos, egyrészt grat a falra kerüléshez. Másrészt meg amit elmondasz, az nincs ebben a formában a képen, hanem a te emlékezetedben van, és ez miatt én mondjuk mint néző nem tudom azt látni amit te akarnád, hogy lássak.

...:) ez az egyetlen képem, amelyet a "Barátság Hídja" c.Nemzetközi Fotókiállításon elfogadtak a 10-ből...megjegyzem, álmomban nem gondoltam volna, hogy ez a fotó egyszer egy kiállítóterem faláról szembesít önmagammal... fura érzés volt..furán kellemes és ijesztő is egyben.:) Dec. 23-ig megtekinthető a többi érdekesség is, többek között Indiából, Afrikából stb. ...
A mozgás leckébe való sorolás szubjektív oka, mert ez a fotó Kisorosziban az árvíz első napján készült, amikor is a halálcsöndes kis faluban valami megmozdult, elindult, így történt valami..., az emberek végre együtt, összefogásban léteztek, bár a fotó még a védekezés előtt készült, amikor is az esemény kicsalta őket a helyszín kezdetére. Az ÁRVÍZ... amelynek a következménye persze nem pozitív kimenetelű történet lett, mindenesetre túléltük.

igenis tanár úr kérem, beléptem rendesen :D :D

Igen, de azért az nem rossz, ha belépsz és úgy használod az oldalt, neked is kényelmesebb, meg nem ilyen rejtélyes hlm nick jön akkor be.

ó, most látom, én is kaptam avatart? :D :D

nekem a gyerekkoromat idézi fel ez a kép...gyakran álltam a sekélymedrű kis patakban, és néztem sokáig, ahogy áramlik a víz... nekem nagyon tetszik ez a kép.

Nekem ez így tetszik, ahogy van. Nem szokásos árvíz-turizmusos fotó. A mozgás leckét pedig sajátos módon értelmezi, ami szintén tetszik. Olyan mintha a tengerparton állna a kislány, és figyelné, ahogy a tenger hullámai a talpa alól kimossák a homokot.

Én ezt nagyon szeretem, csak alul kicsit szűknek érzem. Nem is azért, mert a cipő szorít itt lent, hanem mert a másik modell feje kéne nekem a tükröződésben.
A mozgás leckébe sorolást csak korlátozottan értem.

Új hozzászólás