Asterix

Van nekem egy hasonló képem Fifiről, a macskámról, kaptam érte hideget-meleget, majd felteszem a szorgalmiba - azért mondom mindezt, mert én kedvelem nagyon ezt a macskaperspektívából elmesélt történetet, ahogy igen szuggesztíven mászik ki a képből Asterix. Neki elege van ebből, enni se adtak, megy akkor világgá, a kis zsákjába majdcsak tesz valaki hamuba sült pogácsát... Jó az a mozgalmasság, ami a képen van - remélem Feri nem vakuval stoppoltad le a cicát és nem azért hunyorog ennyire, mert tartok tőle, hogy igen, és ugye tudjuk, kutyát, de főleg macskát, sőt, gyereket se fotózunk szembe vakuval, mert nem tud felkészülni rá és főleg a macskáknál a vaku fénye az ő érzékny szemberendezését erősen igénybe veszi. Vissza a képhez. Ha már vágtál - egyetértek - akkor jobbról egy picit még lehetne vágni, nem fontos a bajusz se, ott van az a másik oldalon, de a napernyős képeslap és egyebek miatt nem a cica lesz erős, hanem ezek az elvarratlan szálak viszik ki a tekintetet, ettől a macska kigyaloglása a képmezőből erejét veszti. Szóval szeretem ezt a képet, nyugtass meg, hogy nem vaku volt. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

34
Értékelem!
41
Értékelem!

Habár nem rajongok az állatokért, azért nem villantanék rájuk. Ha úgy tetszik ez egy kapáslövés, én jöttem a teraszról be a konyhába, Asterix meg épp ment ki. Ezen az üveg ajtón rengeteg fény érkezik be, ezért tűnhet úgy, hogy villantva van, de az alapos szemlélő láthatja, hogy nincsenek erős kontúrú kontrasztos árnyékok. Köszönöm az értékelést, a véleményeket.

37
Értékelem!

Jaj Feri, ez már megint egy jó kép.
/itt most egy egy perces képnézés történik/
Módosítok, nagyon-nagyon jó! Nem is hiszem, hogy lehetne jobb. Egyszerűen tökéletes.
Legszívesebben hagynám is ennyiben, hogy ne lepleződjön le a hozzánemértésem, de neked meg jobban esne, ha elmondanám, hogy miért tetszik.
Na szóval azért, mert a macskaalak nemcsak hogy olyan nagyon macskás, és a pespektíva miatt nagyon jelen van annak ellenére, hogy nem néz a kamerába. Tehát éppen ő nem foglalkozik velünk, de mi foglalkozunk vele, ő a király. A képen kis területet foglal el egy arc, de mégis olyan, mintha pont a macsekra nézne. Így összesen a három alak: egy ember dolgozik, egy a cicára figyel, egy pedig az állat. Az állat, aki éppen végigsétált a konyhapulton. De nem ám sunnyogva, mint egy kutya tenné, hanem büszkén, talán még a szokásosnál is nyugodtabban, mert ő ezt megteheti, akár még a fenekét is riszálja hozzá.

37
Értékelem!

A macsek is, a keresztapja is Németoszági. Majd mondom nekik.:-))))

40
Értékelem!

Lóma a balátom!!! Nem sértegetni őket! :)

57
Értékelem!

Inkább Obelix. :D
"Hülyék ezek a rómaiak." :)

Új hozzászólás