Aszalódók

Aszalódók

Az első pillanatban sok mindenre gondoltam, hogy ilyen ufó invázió lepte el a Látszóteret, aztán tüzetesebben megfigyelve láttam, hogy ez valamilyen gyümölcs. Először répaszeletekre gondoltam, de aztán rájöttem, hogy a francokat, ez barack. Érdekes ez a fajta kompozíció, és érdekes ez a meglátás, és azt gondolom, hogy ez egy jó megfigyelés. Ha az évszakokról akarok beszélni, akkor ez egy jó irány lehet. Talán azon lenne érdemes elgondolkodni, hogy tónusban egy kicsit visszább kellene hozni ebből a sötétségből, mert nagyobb dinamikát kapna akkor az egész. Most elég sok minden bebukik a sötétbe, és azért mondom ezt, mert ebben azért több vidámság van, és ez most egy kicsit komorra, kopogósra sikerült. Ettől függetlenül rendben van! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Az meglehet! Egyébként nagyon nehéz laptopon dolgozni a fotókkal. Egészen más képet látok, amikor például eszembejut, hogy nem szabad görbén ülni, és gyorsan kihúzom magam... :)
A múltkor monitoron látszótereztem valakinél, és akkor döbbentem rá, hogy valószínűleg nem is ugyanazokat a képeket látjuk, de tényleg!

Hát, lehet hogy a monitort kéne kalibrálni, mert itt napot, mármint napra utaló dolgot nem látok.

Köszönöm a sok elemezést! :)

Na, és végre nem értek egyet vele! :) Szerintem ebben a tónusban sokkal jobban érzékelhető a könyörtelenül tűző nap, mint a világosabb verziókon. Az aszalódás egyáltalán nem vidám dolog....

A képpel viszont amúgy nagyon elégedett vagyok, mert nagyon nem az én világom ez, ennek ellenére mégis sikerült észrevenni!

Köszi, hogy megálltatok ennél a képnél! Örülök is neki, mert eddig nem nagyon csináltam "ilyen" képeket! :) Ilyen nemistudommilyeneket! :)

Jó a térélmény, és mégis olyan absztrakció az egész. A személyes évszak élményt a felismerés után érthetővé is válik.

nekem tetszik :) tényleg vörös-vértesteknek tűnnek :))

Nagyon jó kép!
Nálunk a hétvége a lekvárfőzés jegyében fog telni.

Engem marsinváziós űrhajókra és kifeszített viaszosvászonra is emlékeztet. :) Absztraktba?

De nem ám! Bár ezek is szállítanak itt, csak nem oxigént, hanem napsugarat! :)

Tök jó! Elsőre hemoglobinoknak látszottak mikroszkóp alatt, de nem.:)

Új hozzászólás