Aszaltak

Aszaltak

Egyrészt most már egészen biztos vagyok abban, hogy egy kis kalibráció arra a monitorra, amin te ezeket ellenőrzöd, ráférne. Mindig valahogy a sötét felé csúszunk el, és ettől az embernek van egy olyan érzete, amikor ezeket nézi, hogy oké-oké, hogy ezek ilyen kis növénykék, de én szeretném ezeket élvezni úgy, hogy tónusban ennek egy kicsit több dinamikája maradhasson. Most nagyon sötétek maradtak ezek a növénykék, tehát egy kicsivel visszább hoznám a közép tónusokat. De mondom, valószínű, hogy ez egy kontroll kérdés, hogy a monitor mit tud neked mutatni. A képi része viszont tökéletesen rendben van, sőt, azt gondolom, hogy ez az egész működhetne akár egy ilyen érdekes fali poszterként is. Szép ritmus, jók a formák, izgalmas megfigyelés, én ezt jónak gondolom. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Köszönöm az elemzést!
Szokták mondani, hogy néha túl sötéten festem a dolgokat, vagy hogy túl sötétek az ékszereim, amiket fűzök. Ha ehhez még a monitorom is hozzátesz egy kicsit! :)
(De amúgy szeretem a sötét képeket.)

Köszönöm, hogy reagáltál rá. :)

Tetszik a játékossága, mert nekem már egyértelmű, hogy az aszalt barack kóresetei vannak itt, valami orvosi tabló hangulatában, jó sok árnyalatával a narancs-barna színeknek. Nagyban a részleteket is lehetne nézegetni. :)

Gratula.

Új hozzászólás