Átmenet

Átmenet

A meglátás abszolút jó, csak nekem megint azt mondom, hogy még hiányzik a főszereplő. Lehet, amikor azt mondom, hogy hiányzik a főszereplő, nem fogalmazok egészen egyértelműen, nem tudom, mindenesetre megint azt mondom, hogy van egy jó ritmusunk és ez az absztrakt leckébe tökéletes, de valahogy ezt meg kellene próbálni kimozgatni a statikusságból. Mert hogy ez így még csak egy színpad. Tessék nézni konstruktivista festőket. Nézd meg, hogy hogyan dolgoznak: biztos, hogy akár ha Bak Imréről beszélhetek most nektek, biztos, hogy ő bekapcsolna ide valami más színt, valami más formát (egy gömbölyű formát), hogy ezt az egész feszültséget oldja. Nem azt mondom, hogy én most itt ötleteket akarok adni, hogy rúgd be a pöttyös labdát oda a sínekhez és akkor ez máris működni fog, de valaminek kéne történnie. Az meg rád van bízva, hogy minek. Ezt tudom most erre elmondani. Egyébként maga a ritmus az jó, tehát ez az egész színpad már megkapta az egy csillagot, amit a leckemegoldás jelent, de mégiscsak azt mondom, továbbgondolásra visszaadom. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Ha van vásárlási szándékod ne titkold... Látszótereseknek extra kedvezményt adok. :D

Azt nem tudom, de szögezzük le, hogy azon sincs pöttyös labda, sőt, az alkotó a kellmetlenkedő kutyasétáltatót, meg gyárüzemet, mittudoménmit simán lefotosoppolta.
Azt se mondom, hogy az jó kép lenne, de hogy cefetsok pénzt adtak érte az faktum.

Szia GG! Nem, nem ismertem. :) Megtisztelő a párhuzam, lehet ezt is színesben kellett volna és akkor sokat érne? :D

A világ legdrágábban elkelt fotóját ismered?
http://en.wikipedia.org/wiki/Rhein_II

@Dávid köszi örülök ha tetszik. :)
@Zsolt köszönet az elemzésért. Teljesen érthető amit mondasz, magam sem éreztem ezt úm. késznek, mondjuk úgy tanulmányfotó lenne egy kép alapjához. Ötleteim éppen lettek volna a megbolondításához de akkor nemvolt hozzá mód. De úgymond feljegyeztem a képet.

Jóféle ritmus!
(Minnyá nyomatom az enyémet is..:)
Grat!

Új hozzászólás