Az első tavaszi napfény

Gellért hegy

Azt kaptuk itt leírásba, hogy Gellért hegy. Ismerem én ezt, sokat jártam én oda sétálni, nekem ez egy nagyon közeli dolog, úgyhogy nehezen is beszélek róla, mert nagyon sok személyes élmény köt ehhez a helyhez. Ugyanakkor azt kell mondjam, hogy az nagyon izgalmas, ahogy ezt a három embert megfigyelte Tamás. Van egy újságot olvasó néni, aki nyugdíjas, és megteheti azt, hogy kiélvezi a délelőtt pillanatait, van egy turista bácsi a hátizsákjával, aki idegenből jött, és ezért van ideje itt szemlélődni, meg van egy szintén nyugdíjas bácsi, aki cigizik, és elmereng a múlton. Mind a három másért van ott, és mégis egy képbe rendeződtek. Ez egy izgalmas dolog, ehhez hozzá is ad az a korlátrész. Egyetlen problémám van: ez a szemetes, de ezzel nem nagyon tudunk mit csinálni, sajnos sok mindenre van pénz, de az ilyeneknek a lecserélésére nincs. Az a fajta bauhausos korlát, ami itt van, azzal egyetértek, mert az jót tesz ennek, hogy a kicsit szirupos látképet helyrerántja, hogy mi a valóság, úgyhogy rendben van, a kukával pedig nem tudsz mit csinálni, az ott van sajnos. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

40
Értékelem!

Fognak jönni értesítések, csak amíg minden bejegyzéshez hozzá kell nyúljak, és ez akármennyire is akarom, de nem megy gyorsan, addig nem élesítem, mert megőrültök, hogy minden matatásomról üzenet megy. Addig tessenek figyelni. :)

34
Értékelem!

Viki, megtisztel a figyelmed, de mintha kissé lekéstem volna az információról. Az új rendszerben nem jön e-mail a kommentekről ezért én ezt csak ma láttam meg.
De kikeresem a műsorodat és meghallgatom.

27
Értékelem!

Szia Tamás!

Szerdán este fél 9-től beszélek erről a képről is a műsorban. Gyere hallgatni, rettentő kritikus leszek :-)

http://latszoter.hu/radio

Viki

28
Értékelem!

Köszönöm az értékelést.

Új hozzászólás