Az istenek a fejükre estek

Az istenek a fejükre estek

Majdnem én is!

Megmozgattad a konyhát, az már biztos, szegény édesanya, ha jól látom főzi neked a reggelit, te meg tornázol, mondhatom szép. De a kép jó lett, megérte. A gépet tartó karod az, ami helyre tudja rántani az egészet, miközben persze a néző is próbál tornázni veled, de van biztos pont, és ezért helyreáll a dolog, még ha fejre is állítottad. Köszönöm, várom a folytatást! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Nagyon klassz, benne a szemből telibe portré, a határokig elnyújtott kéz az erőlködésen belül látszik, mégis klasszul megtekeri a dolgot. Az arcot tartja középpontban, összhangban a fel- és/vagy elfordult környezettel és ki is emeli belőle. Ez halál ügyes ötlet, közben az arckifejezés alapján lazán megoldva. A piercing erősíti azt a hatást, hogy ez a nem megszokott világnézet, teljesen hitelesnek tűnik. Valszeg munka is volt vele, vette a fáradtságot és meg is találta ezt az eléggé szabad/szokatlan és mégis sokat mondó szöget, ahonnan megcsinálta a képet. Számomra ez nagyon kifejező portrénak tűnik, erős, egyértelmű kép, gratula! :)

Űdv újra itt.
Nagyon izgalmas a kép, nem lehet egyszerű ilyen pózból fényképezni, úgy hogy minden smakkoljon a képen, de ez nem is feltétlen baj, ha nem így van jelen esetben, mert a kép üzenetéhez még hozzá is ad. Irányított káosz. :)

Nagyon érdekes lesz a kép a forgatástól, szinte beleszédülök.
Ezt a nagy feketeséget a jobb alsó sarokban nem tudom megfejteni micsoda, de azt is látom, hogy nem vágható ki, kell a képnek ez a szélesség, illetve a másik sarokban is van egy ilyen súlyos folt, túloldalon meg középen. Úgy érzem, szépen egyensúlyban tartja a képet.

Nekem azt sugallja a kép, öniróniával, hogy feje tetejére fordítod a világot magad körül :) A címbeli istenek, meg talán ez ellen vannak... :)) Úgy látom eleve, hogy azért az istenek igencsak küzdenek a hétköznapokért :)

Hangulatos, tetszik, jópofa geg a fotód.

Üdv. István

Új hozzászólás