Az orvhalász

Az orvhalász

Tulajdonképpen jó ritmus, de ennél többet nem tudok kezdeni vele Dávid, azt kel mondjam, hogy nem értem, mi ez és miért készült. Lehet, hogy valamit nem veszek észre, amit kellene, ez is benne van a pakliban, de nem találok kapaszkodót. (hegyi)

Hozzászólások

42
Értékelem!

Kedves István!
Jó ez a párhuzam a két fotó között.. :) tényleg szöges ellentéte, de ambivalensmódon egyirányba mutat :)
Köszi hogy írtál!!
üdv
d

[Így utólag megnézve úgy tűnik mintha interpolálva vagy miatyök lenne, mert tompábbnak látom a képet azaz kevésbé élesnek mint alapból.. ez a megjelenítő algoritmus sajotásságából fakad, vagy más téma? (nem értek hozzá, csak azért lenne jó tudnom mert akkor más képe alatt is gyorsan el felejtem az ilyen tartalmú megjegyzéseimet!:]

46
Értékelem!

A fotó nagyon érdekes, a hírekben el tudnám képzelni abszolút a belvizes hírek mellé. Azt hiszem, hogy ez most az ellentéte az O c. fotómnak, ez itt a minimummmal kísérletezik, az épített környezetből csak egy momentumot ragad ki, ami ráadásul ferde is, és a vízben áll - címével (fekete) humort idéz. Hát, ha csak ezt a fotót nézem, akkor a Te véleményed sem valami jó az épített világ térnyeréséről vagy inkább visszáságairól... :)

Üdv. István

Új hozzászólás