Az út

Nehéz dolgok ezek, én tudom, a véletlenek együttállása nehezen kontrollálható és az is igaz, hogy ismételni ezeket baromi nehéz. De épp ezért kell exponálás előtt figyelni, picit megállni, mielőtt gombot nyomunk, hogy biztosak legyünk abban, hogy a kompozíció is rásegít arra, amit üzenünk. Itt most ez a kép négyzetesben lenne igazi, ha lenn még lenne belőle, és ez az út arrafelé kiteljesedhetne. Így, fekvőben most nekem hiányos. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Természetesen Zoli, ahol kell egy kis segítség tőlük, ott jöhetnek.

Feri, de csak módjával legyünk ellenesek -- feltéve ha szereted pl. a sajtokat, kovászos kenyereket, borokat, söröket... ;-)

Zoltán, én csak baktériumellenes vagyok, a képet viheted.

Kedcves Feri! Szeretném ezt a képedet kölcsönkérni a pénteki Górcső adásához. Van benne ugyanis egyfajta mikroszkópos/górcsöves mikrokozmoszos hangulata, meg olyan hűvös őszies, esős, megfázós életérzése, és ezek jól illenének a baktériumokat keresgélő műsor témaválasztásához....

Feri, én a visszajelzésen kívül azzal tudok talán segíteni, ha kimozgatlak a komfortzónádból és próbálok olyan feladatokat találni neked, amiken keresztül a tapasztalás erejével nyithatsz, haladhatsz az utadon.

Azt hiszem itt köszönöm meg az értékeléseket, az elemzéseit Zsoltnak. szóval köszönöm Zsolt! Ami egyértelmű észrevételem nekem is, de mindig utólag, hogy precízebben, időigényesebben komponáljak, tehát több időt szánva kompozícióra, beállításokra, fényviszonyokra.

Köszönöm István és örlök, hogy újra itt jelzel, értékelsz velünk, nekünk. Láttam a Digi fotóban is az általunk ismert fotódat, jó volt ismerősre találni.

Látom az utat. Bár ilyen tisztán látnám mindig! Jó, engem megvett!

Új hozzászólás