Balatoni öböl

Nyári balatoni öböl. Ebben a képben számomra benne van a balatoni hangulat kis szelete.

Elfogadom, hogy tetszik ez a hangulat neked, ami egy kicsit engem zavar, hogy ennél picit jobban szeretném érteni, mi a sztori, ezért hogy ennyire sötétek még a középtónusok is, elveszik minden részlet és így külön életet kezdenek a formák élni. Értem, fontos az olajszerű hatás a vízen. De utómunkában azért a víz környezeténél lehetne picit emelni a tónuson. (hegyi)
értékelés:

Hozzászólások

Köszönöm a visszajelzésed, gondolkodom a videón.

Zsolt, köszönöm az elemzést. A kép tavaly nyáron készült, amikor nyaralni voltam. Igazából csak próbáltam egy hangulatot megörökíteni, ami tudom sablonos, hogy naplemente, Balaton, hullámzás.. itt most nem volt más mondanivalója a képnek. :) Utómunka tekintetében igazad van, csak kissé bátortalan vagyok, mert nem szeretném ha nagyon "mű" lenne egy kép. Ha lehet videós vagy írásos témajavaslat, én szívesen megnéznék vagy olvasnék ezzel kapcsoltban egy kis oktítást. :) Kissé pontosítva, nem is technikai kivitelezést, mert az sok idő és ki ezzel ki azzal a programmal csinálja, csak hogy szerinted mik a határok, mi számít még javításnak és mi az ami már csak "barmolás". Köszönöm!

Köszönöm a meghívást és a választást, sajnos lemaradtam a műsorról, de archivumban meghallgatom. :)

Hirtelen felindulásból című Véleményesünkhöz, melynek ma este nyolcas premierjére ezennel tisztelettel meg is invitállak a chatre, ezt a fotódat választottam ajánlóképnek, köszönettel.

Új hozzászólás