Barackszínű szoknya

Barackszínű szoknya

Számomra ez egy nagyon izgalmas kép. Nem csak ettől az őrületes pasztell színvilágtól, hanem attól, hogy valaki ezt észreveszi, megfigyeli, és beküldi, hogy egyáltalán elkészül ez a kép, ugyanis ez nem evidens. Van egy ritmusunk, és ebbe önmagába is nagyon sokan beleszeretnének, amit ez az áttünésekkel teli tér ad ezekkel az üvegfelületekkel, és maga ez is rendben van. De az a dinamika, ami itt a szoknyával, és a kép bal szélén a másik naranccsal megtörténik, ezek azok, amik izgalmassá teszik ezt az egészet. Lehet erre azt mondani, hogy véletlen, mert épp exponáltam, és ő belesétált, én meg ezt nem akarom boncolgatni, hogy mennyi ebben a véletlen, és mennyi a tudatosság, hogy megvártad-e, amíg ő odaér, ahova kell, de mindenesetre, a végeredmény szempontjából ez jól sikerült. Hogy ez mozgás lecke, vagy épített környezet, ezen lehet vitatkozni, de nekem ez inkább az épített környezetbe kerülhetne, mert a mozgás, mint lecke, ebben kevésbé izgalmas, az épített környezet viszont abszolút működne. Úgyhogy, ha megengeded, én áttenném ezt az épített környezetbe, és ott megvan a 3 csillag, és a leckemegoldás is. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Tetszik ez a ritmusos kép, sajátos hangulata van, mint egy kiállítóteremnek, ami épp üres, de nem elhagyatott.

A vágás ejtett gondolkodóba, hogy talán felülről és alulról is vágva, a 16:9-hez közelítve talán feszesebb lehet és az amúgy sem nagy felületű szoknyának nagyobb szerepet ad - meg tán a ritmussal is jobban összehozza.

kifejtődött, értettem én, szóval értjük mi ezt ;)
A barack az barack, bármilyen is a színe :)

Igen, egyetértek, és ezért írtam, hogy értem a barackot... vagyis nem írtam, csak azt hittem kifejtődik :))

A korallszínben van vlmi..., de nekem inkább a barack jutott eszembe a látvány miatt ;)
köszönöm :)

Cím nélkül is a második pillanatban már ott vagyok, és szó mi szó, nem csak hogy látom, hanem érzem is a lépteket a halvány korallpiros szoknyában (de a barack mennyivel feszesebb és mégis puhább! :)) És van a sűrűsödő függőleges osztásoknak is egy gyorsulás élménye ( ami azért tűnik fel nekem, mert pár hete éppen ezzel a felismeréssel szórakozgattam itt)
De Nálad a tükröződő mozgás eleve alátámasztja azt, amit igazán kerestem, és most leesett nekem, hogy mi hiányzott talán nekem amott.
Szó mi szó, nekem nagyon tetszik ez a pillanat ebben a megközelítésben! (Mint épített, tükröződő, ember, és érzés...)

Új hozzászólás