Barkas

Barkas

Ez egy nagyon jó kis leckemegoldás. Hogy ne legyen nagy izgalom, már most megmondom az elején, hogy megvan a 3 csillagos leckemegoldás. Nagyon sok szeretet van ebben, mosolyog az egész, vidám. Mondjuk, én azt az oszlopot már lehagytam volna, mert az nekem már sok a jóból, ott az a fatörzs pont eléggé határolna minket, és tulajdonképpen tömegében is rendben lenne a dolog e nélkül a vas oszlop nélkül, úgyhogy javasolnám azt lehagyni, de maga a kép a főszereplővel nagyon szerethető. Jó ez a törülköző, bár, ha én vagyok a rendező, akkor átteszem a másik tükörre, és akkor ad egy jó kis ritmust azzal, hogy a kékes fal, meg a kékes minden így le is záródna, és kapna egy ellensúlyt. Ezt ott még akkor érdemes meggondolni, hogy biztos, hogy jó-e az, hogy az a törülköző ott bent úgymond bonyolódik, mert hát itt ez egy olyan helyzet, ami formailag eléggé zaklatott, miközben a másik oldala meg nyitott maradt ennek az egésznek. Függetlenül ettől megvan a 3 csillag és a leckemegoldás, mert a szeretet mindent visz, és ez a kép egy szeretettel teli kép. (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

39
Értékelem!

Nekem is nagyon kedves tárgyfotó, szinte portré. Hátul a jobb felén az a lilás-zöldes dolog picit borítja ezt a nyugodt előteret, de nekem nagyon tetszik!

37
Értékelem!

ez a masina Zalka Imre vándorfotográfus mobil laborja, :) meg minden egyéb.... :) http://www.zimi.hu

34
Értékelem!

Az ilyen csavargós, vagabund fajtának, mint amilyen én is vagyok, megdobban a szíve, ha ilyen szerkezetet lát. A visszapillantóra dobott törülköző nagyban emeli a hangulatot.

Új hozzászólás