Bazilika

Bazilika

A kép az egri bazilikában készült, hdr technikával.

Mielőtt bármiféle kritikát megfogalmazunk, azt kell mondjam, hogy igen, ez a kép megoldja a házi feladatot, három csillag és gratulálok hozzá, néha a legegyszerűbbnek tűnő dolgok megoldásához kell a legtöbb türelem. Egy hajszálnyi korrekció a horizontra ráférne, talán fél fok lehet benne elfordulás, és legközelebb majd arra kell törekedni, hogy a képnek lehessen története, viszonyítási pont, ember, mert attól telhet meg élettel. Útikönyvbe való a HDR használat által megoldott rajzosság, én elfogadom ezt a tónust, még ha távolságtartó is, hiszen a tónusok ezt jól egyensúlyozzák. Szóval hajrá, folytasd tovább! (hegyi)
értékelés:    

Hozzászólások

Szerintem nagyon grafikusan hozza, mintha színesekkel rajzolva lenne az egész, persze egy nagyon precíz grafikus által. Ezt a sok pici finom részletet nagyobb képen lehetne igazán élvezni. Különleges a látvány, de kétségtelenül érződik a szoftveres technológia, mintha a HDR-en kívül más hatásfokozók is be lennének kapcsolva. De szerintem kell próbálgatni amire lehetőség van, és ami érdekel minket, ha már tudja a gép, vagy a szoftver :) Ettől függetlenül vagy ezzel együtt is az egyénítés hiányzik nekem.

Iiigen HDR.. hát nekem az a bajom ezzel, hogy steril lett a kép, olyan mintha kiteríteném minden zugát, szinte nincs is térhatás (ok tudom 2d-s kép..), mintha minden egy síkban lenne. Hiányoznak az árnyékok, a fények.
Persze technikailag rendben, precíz meg minden, csak valahogy ki lett "herélve" a bazilika..

Új hozzászólás