bazilika

bazilika

analóg, dupla expo, diana

Fura, mert az tény, hogy a véletlen jól játszik a kezedre most, és az is igaz, hogy dinamikus a kép, a kifelé hajló ívet visszahozza az épület tömege, szóval oké, és még az is oké, hogy a színvilág ilyen régies, ótvaros sárga, ez a múlt, és az egész mégis fura. Fura, mert nem vidám érzést hív elő, miközben nem tudom megmondani, mi az oka, hogy elszomorodtam a képtől. Talán az, hogy 2014-ben ha ilyet lehet fotózni, akkor semmi se változott a világban sajnos, ez maga a megváltozhatatlan valóság, aminek tünékeny játéka csak az, hogy itt most a dupla expó rafináltkodik. Persze ez a képet illetően nem baj, Mazsi félre ne értsd, rendben minden, ami nincs rendben, az meg nem rajtad múlik. (hegyi)

Hozzászólások

teljesen egyetértek Mariannal. Én is imádom az analóg technikát ( van is egy két előhívatlan tekercsem (lehet nem is sikerültek:D)), csak sokszor lusta vagyok és hát nem olcsó mulatság. mindamellett többet kellene filmre fotózni, mert akkor koncentráltabb a kép készítése! és sokkal jobb a hangulata egy analóg technikával készült fotónak. A digitális túlságosan kapkodóvá tette az embereket egyből azonnal szuper képeket akarnak készíteni - mint ahogy régebben a digi használatának hajnalán - én is így tettem. lassan - de elég lassan- kezdem átgondolni a képeket de sokszor nem megy.
Mariann képére visszatérve nekem a kép teljes egészében tetszik: a dupla expó, a ritmika az egyenes és görbe vonalak, a színvilága.:) grat még egyszer!

Köszönöm az értékelést. A képen egyébként semmit nem változtattam. A szín, a dupla expo, mind igazi, ahogy a filmen volt, azt úgy szkennelték be.
Engem az szomorít el, hogy elfeledték az emberek a régi technikákat. A fotóknak nincs olyen értéke, mint régen. Nem érzik az analog varázsát.

szuper. tetszik! - röviden tömören :D

Új hozzászólás