bazilika

bazilika

analóg, dupla expo, diana

Fura, mert az tény, hogy a véletlen jól játszik a kezedre most, és az is igaz, hogy dinamikus a kép, a kifelé hajló ívet visszahozza az épület tömege, szóval oké, és még az is oké, hogy a színvilág ilyen régies, ótvaros sárga, ez a múlt, és az egész mégis fura. Fura, mert nem vidám érzést hív elő, miközben nem tudom megmondani, mi az oka, hogy elszomorodtam a képtől. Talán az, hogy 2014-ben ha ilyet lehet fotózni, akkor semmi se változott a világban sajnos, ez maga a megváltozhatatlan valóság, aminek tünékeny játéka csak az, hogy itt most a dupla expó rafináltkodik. Persze ez a képet illetően nem baj, Mazsi félre ne értsd, rendben minden, ami nincs rendben, az meg nem rajtad múlik. (hegyi)

Hozzászólások

25
Értékelem!
24
Értékelem!

teljesen egyetértek Mariannal. Én is imádom az analóg technikát ( van is egy két előhívatlan tekercsem (lehet nem is sikerültek:D)), csak sokszor lusta vagyok és hát nem olcsó mulatság. mindamellett többet kellene filmre fotózni, mert akkor koncentráltabb a kép készítése! és sokkal jobb a hangulata egy analóg technikával készült fotónak. A digitális túlságosan kapkodóvá tette az embereket egyből azonnal szuper képeket akarnak készíteni - mint ahogy régebben a digi használatának hajnalán - én is így tettem. lassan - de elég lassan- kezdem átgondolni a képeket de sokszor nem megy.
Mariann képére visszatérve nekem a kép teljes egészében tetszik: a dupla expó, a ritmika az egyenes és görbe vonalak, a színvilága.:) grat még egyszer!

19
Értékelem!

Köszönöm az értékelést. A képen egyébként semmit nem változtattam. A szín, a dupla expo, mind igazi, ahogy a filmen volt, azt úgy szkennelték be.
Engem az szomorít el, hogy elfeledték az emberek a régi technikákat. A fotóknak nincs olyen értéke, mint régen. Nem érzik az analog varázsát.

21
Értékelem!
21
Értékelem!

szuper. tetszik! - röviden tömören :D

Új hozzászólás