Beck Dörögdön

Beck Dörögdön

Beck Zoltán - 30Y Sound System - Taliándörögd.

Hozzászólások

17
Értékelem!

Sirály ez a történet, köszi! :)

15
Értékelem!

Így volt, kordon odábbtolás, hangfal mellé állás a kis asztalra, és onnan fényképezés.

13
Értékelem!

Ja, én eléggé izgultam, hogy vagy beesik a színpadra, vagy leesik róla, és nem elég, hogy magát is összetöri, hanem még a gépemet is. De Beck úr elég jól bírta, én meg fogtam a Zsolt gatyaszárát, mert azt mondta, hogy tartsam meg.

18
Értékelem!

:) erről az jut eszembe, hogy ha nincs mikrofon, akkor fogmosás, ha nincs beck zoli, akkor meg lehetne akár David Bowie is. :D

Ez este volt egy sátorban, késő este, sok fény nem volt, úgyhogy a zaj részben azért is van, mert hogy magas iso-val dolgoztam. De bevallom, azért is van a szemcsézés, mert hát nem igazán 100% az élesség, mivel hosszabb is az exponálás. Ezt korrigálja a szemcse. De az is igaz, hogy én nem vagyok oda a nagyon tűéles képekért.

A környezet meg ilyen volt, nincs ez sötétítve, egy lámpa adda a főfényt, ami fölvetítette az árnyékot. A pasit nem oly egyszerű fotózni, mert nagy átéléssel énekel, csukott szemmel általában.

Ja, a kép Ánges gépével készült és kellett hozzá kordont is bontanom, hogy odaférjek, amin picit meg is rökönyödött Ányez. :)

16
Értékelem!

Sirály szögből kaptad el, gratula. Nekem a környezet kicsit hiányzik, így ha a mikrofont nem nézem, egy fürdőszobai tükörkép is lehetne fogmosás ellenőrzés után. :)

Az utómunkában nekem fura a kétféle effekt összhatása: az eredeti kép élessége és ez a rázajosított és elsötétített környezet. Mondjuk ebben nincs egyáltalán tapasztalatom, hogy így egy filmen összejöhet-e, úgyhogy ez csak kibicelés. :)

Amúgy jó portré szerintem, mert közel hoz, jó pillanat, jó fejtartás, jó vágás, nincs hiányérzet, gratula.

Új hozzászólás